Obtenció de prediccions a la barra d'adreces

Quan escriviu a la barra d'adreces, Google Chrome pot utilitzar un servei de predicció per ajudar-vos a completar les adreces web i els termes de cerca que introduïu. Per exemple, si escriviu lleida a la barra d'adreces, es podria mostrar http://www.lleida.org com a predicció d'un lloc o [lleida turisme] com a predicció d'una cerca.

Per ajudar-vos a distingir entre les adreces web i les cerques, apareix una icona Blank page icon al costat de les adreces web.

Tret que el vostre motor de cerca predeterminat utilitzi un servei de predicció diferent, els termes de cerca que apareixen són els mateixos que apareixerien en cercar a Google. Més informació sobre l'algoritme d'emplenament automàtic de Google

Desactivació del servei de predicció

El servei de predicció està activat de manera predeterminada. Seguiu els passos següents per desactivar-lo.

1. Feu clic al menú de Chrome Chrome menu a la barra d'eines del navegador.
  2. Seleccioneu Configuració.
  3. Feu clic a Mostra la configuració avançada.
  4. A la secció Privadesa, desmarqueu la casella de selecció Utilitza un servei de predicció per ajudar a completar cerques i URL escrits a la barra d'adreces.

Tingueu en compte que, a més de les prediccions, a la barra d'adreces es mostren correspondències de l'historial de navegació. Si us estimeu més no veure coincidències de l'historial de navegació, esborreu-lo.

Feu servir un dispositiu Chrome a la feina o a l'escola? L'administrador de la vostra xarxa pot activar o desactivar el servei de predicció en nom vostre; en aquest cas, no podeu canviar-ne la configuració aquí. Més informació sobre com s'utilitza un dispositiu Chrome gestionat