Com es fan cerques a Chrome

Utilitzeu la barra d'adreces per fer cerques al web, als marcadors i a l'historial de navegació. Escriviu el terme de cerca a la barra i premeu Retorn per veure resultats del motor de cerca predeterminat.

A continuació us presentem la resta de maneres de fer cerques a Google Chrome. Aquestes indicacions s'apliquen a Google Chrome quan s'utilitza a Windows, a Mac, a Linux i a Chrome OS.

• Cerca en un lloc específic (pestanya per cercar)
    Comenceu a escriure l'adreça web del lloc que vulgueu cercar a la barra d'adreces. Si Google Chrome té un registre del motor de cerca del lloc web, us ofereix automàticament l'opció de cercar aquell lloc web. Si recordeu la paraula de cerca del motor de cerca, també la podeu escriure a la barra d'adreces. Premeu Pestanya per escollir el motor de cerca, escriviu el terme de cerca i, a continuació, premeu Retorn.
  • Cerca en una pàgina
    Utilitzeu la barra de cerca per cercar paraules o termes específics a la pàgina que esteu visualitzant. Premeu les tecles de drecera Ctrl + F (Windows, Linux i Chrome OS) i ⌘ - F (Mac) perquè la barra de cerca aparegui a la pàgina.
  • Cercar l'historial de navegació, les baixades i els marcadors
    També podeu utilitzar els quadres de cerca de la part superior de la pàgina de l'historial, de la pàgina de baixades i del gestor d'adreces d'interès per cercar a l'historial de navegació, a l'historial de baixades i a les adreces d'interès respectivament. Aquests recursos estan disponibles mitjançant el menú de Chrome Chrome menu a la barra d'eines del navegador.
  • Cerca amb el botó dret
    Ressalteu qualsevol text o imatge d'una pàgina web amb el cursor. Feu clic amb el botó dret (o bé control + clic en un Mac) i seleccioneu l'opció per cercar a la imatge o al text ressaltat.
  • Enganxar i cercar
    Ressalteu qualsevol text d'una pàgina web amb el cursor i copieu-lo. Quan estigueu a punt per cercar, feu clic amb el botó dret (o bé control+clic en un Mac) a la barra d'adreces i seleccioneu Enganxa i cerca.
  • Ressaltar i arrossegar una cerca (només per a Windows i Linux)
    Ressalteu text d'una pàgina web amb el cursor i arrossegueu-lo a la barra d'adreces. Google Chrome mostra automàticament els resultats de la cerca del vostre motor de cerca predeterminat per al text ressaltat.