Rensa, aktivera och hantera cookies i Chrome

Du kan välja om du vill radera befintliga cookies, tillåta eller blockera alla cookies och ange inställningar för enskilda webbplatser.

Vad är cookies?

Cookies är filer som har skapats av webbplatser du besöker. De förenklar din onlineupplevelse genom att spara webbläsarinformation. Med hjälp av cookies kan du fortsätta att vara inloggad på webbplatser, webbplatsinställningar sparas och lokalanpassad information visas för dig.

Det finns två typer av cookies:

• Cookies från första part (ursprungsplatsens cookies) skapas av webbplatsen du besöker. Webbplatsen visas i adressfältet.
  • Cookies från tredje part skapas av andra webbplatser. Dessa webbplatser äger en del av innehållet som visas på webbplatsen du besöker, till exempel annonser eller bilder.

Rensa alla cookies

Om du tar bort cookies loggas du ut från webbplatser och sparade inställningar kan raderas.

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Integritet och säkerhet följt av Rensa webbinformation.
  4. Markera Cookies, webbplatsdata.
  5. Avmarkera de andra objekten.
  6. Tryck på Rensa webbinformation följt av Rensa webbinformation.
  7. Tryck på Klar.