Cookies wissen, inschakelen en beheren in Chrome

Je kunt bestaande cookies verwijderen, alle cookies toestaan of blokkeren en voorkeuren voor bepaalde websites instellen.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die je bezoekt. Ze verbeteren de online functionaliteit door browsegegevens op te slaan. Met cookies kunnen sites je ingelogd houden, je sitevoorkeuren onthouden en lokaal relevante content aan je leveren.

Er zijn twee soorten cookies:

• Directe cookies worden gemaakt door de site die je bezoekt. De site wordt weergegeven in de adresbalk.
  • Indirecte cookies worden gemaakt door andere sites. Deze sites zijn eigenaar van een deel van de content (zoals advertenties of afbeeldingen) die je ziet op de webpagina die je bezoekt.

Alle cookies wissen

Als je cookies verwijdert, word je uitgelogd van websites en kunnen je opgeslagen voorkeuren worden verwijderd.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Privacy en dan Browsegegevens wissen.
  4. Vink Cookies en sitegegevens aan. Verwijder het vinkje bij de andere items.
  5. Tik op Browsegegevens wissen en dan Browsegegevens wissen.
  6. Tik op Gereed