Ryd, aktivér eller administrer cookies i Chrome

Du kan vælge at slette eksisterende cookies, tillade eller blokere alle cookies og angive præferencer for bestemte websites.

Hvad er cookies?

Cookies er filer, som oprettes af de websites, du besøger. De gør din onlineoplevelse nemmere ved at gemme browseroplysninger. Ved hjælp af cookies kan websites lade dig forblive logget ind, huske dine præferencer for websitet og give dig lokalt relevant indhold.

Der er to typer cookies:

• Førstepartscookies oprettes af det website, du besøger. Websitet vises i adresselinjen.
  • Tredjepartscookies oprettes af andre websites. Disse websites ejer noget af indholdet, f.eks. de annoncer eller billeder, der vises på den webside, du besøger.

Ryd alle cookies

Hvis du fjerner cookies, logges du ud af websites, og dine gemte præferencer vil muligvis blive slettet.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv og dernæst Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Cookies, websitedata". Fjern markeringen i alle andre afkrydsningsfelter.
  5. Tryk på Ryd browserdata.
  6. Bekræft ved at trykke på Ryd browserdata.
  7. Tryk på Udfør