Ryd, aktivér eller administrer cookies i Chrome

Du kan vælge at slette eksisterende cookies, tillade eller blokere alle cookies og angive præferencer for bestemte websites.

Hvad er cookies?

Cookies er filer, som oprettes af de websites, du besøger. De gør din onlineoplevelse nemmere ved at gemme browseroplysninger. Ved hjælp af cookies kan websites lade dig forblive logget ind, huske dine præferencer for websitet og give dig lokalt relevant indhold.

Der er to typer cookies:

• Førstepartscookies oprettes af det website, du besøger. Websitet vises i adresselinjen.
  • Tredjepartscookies oprettes af andre websites. Disse websites ejer noget af indholdet, f.eks. de annoncer eller billeder, der vises på den webside, du besøger.

Ryd alle cookies

Hvis du fjerner cookies, logges du ud af websites, og dine gemte præferencer vil muligvis blive slettet.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Cookies.
  6. Under "Alle cookies og websitedata" skal du klikke på Fjern alle.
  7. Bekræft ved at klikke på Ryd alle.

Slet udvalgte cookies

Slet cookies fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Cookies.
  6. Søg efter websitets navn under "Alle cookies og websitedata".
  7. Klik på Fjern Fjern til højre for websitet.
Slet cookies fra en bestemt periode
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer og dernæst Ryd browserdata.
  4. Tryk på rullemenuen ud for "Ryd de følgende elementer fra" øverst.
  5. Vælg en periode, f.eks. den seneste time eller det seneste døgn.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Cookies og andre websitedata". Fjern markeringen i alle andre afkrydsningsfelter.
  7. Klik på Ryd browserdata.

Rediger dine cookieindstillinger

Du kan tillade eller blokere cookies, der gemmes af websites.

Bemærk! Hvis du ikke giver tilladelse til, at websites gemmer cookies, vil de fleste websites med login ikke virke.

Tillad eller bloker cookies som standard
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Cookies.
  6. Aktivér eller deaktiver Tillad, at websites gemmer og læser cookiedata.

Bloker cookies fra andre websites

Du kan tillade cookies fra det website, du besøger, mens cookies fra andre websites, der ejer annoncer eller billeder på websiden, blokeres. Du blokerer disse tredjepartscookies ved at aktivere Bloker tredjepartscookies.

Alle cookies og websitedata fra andre websites blokeres, også selvom websitet er tilladt på din liste over undtagelser.

Tillad eller bloker cookies for et bestemt website

Hvis du tillader cookies som standard, kan du stadig blokere dem for et bestemt website.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Cookies.
  6. Klik på Tilføj ud for "Bloker", "Ryd ved lukning" eller "Tillad".
  7. Angiv webadressen.
    • Hvis du vil oprette en undtagelse for et helt domæne, skal du indsætte tegnet [*.] før domænenavnet. [*.]google.com matcher f.eks. drive.google.com og calendar.google.com.
    • Du kan også angive en IP-adresse eller en webadresse, der ikke begynder med http://.
  8. Klik på Tilføj.

Hvis du vil fjerne en undtagelse, du ikke ønsker længere, kan du klikke på Mere Mere og dernæst Fjern til højre for websitet.

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke ændre denne indstilling. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Slet cookies, når Chrome lukkes

Du kan lade websites huske oplysninger under din browsersession, men automatisk slette de tilknyttede cookies, når du lukker Chrome.

1. Åbn Google Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Cookies.
  6. Aktivér Gem kun lokale data, indtil du lukker browseren.