Esborrar, activar i gestionar les galetes a Chrome

Podeu optar per suprimir les galetes existents, permetre o bloquejar totes les galetes i establir preferències per a llocs web determinats.

Què són les galetes

Són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Amb les galetes, els llocs poden mantenir iniciada la vostra sessió, recordar les preferències del lloc i oferir-vos contingut local rellevant.

Hi ha dos tipus de galetes:

• Les galetes internes, que estan creades pel lloc que visiteu. El lloc es mostra a la barra d'adreces.
  • Les galetes de tercers, que estan creades per altres llocs. Part del contingut d'aquests llocs, com ara els anuncis o les imatges, es mostra a la pàgina web que visiteu.

Esborrar totes les galetes

Si suprimiu totes les galetes, es tancaran les sessions que tingueu iniciades en llocs web i pot ser que se suprimeixin les preferències que tingueu desades.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i després Esborra dades navegació.
  4. Marqueu Galetes, dades llocs i desmarqueu la resta d'elements.
  5. Toqueu Esborra dades navegació i després Esborra dades navegació.
  6. Toqueu Fet

Articles relacionats