Esborrar, activar i gestionar les galetes a Chrome

Podeu optar per suprimir les galetes existents, permetre o bloquejar totes les galetes i establir preferències per a llocs web determinats.

Què són les galetes

Són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Amb les galetes, els llocs poden mantenir iniciada la vostra sessió, recordar les preferències del lloc i oferir-vos contingut local rellevant.

Hi ha dos tipus de galetes:

• Les galetes internes, que estan creades pel lloc que visiteu. El lloc es mostra a la barra d'adreces.
  • Les galetes de tercers, que estan creades per altres llocs. Part del contingut d'aquests llocs, com ara els anuncis o les imatges, es mostra a la pàgina web que visiteu.

Esborrar totes les galetes

Si suprimiu totes les galetes, es tancaran les sessions que tingueu iniciades en llocs web i pot ser que se suprimeixin les preferències que tingueu desades.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més Després Configuració.
  3. Toqueu Privadesa Després Esborra les dades de navegació.
  4. Trieu un període de temps, com ara Darrera hora o Sempre.
  5. Marqueu "Dades de llocs web i galetes" i desmarqueu la resta d'elements.
  6. Toqueu Esborra les dades.

Permetre o bloquejar galetes

Podeu permetre o bloquejar les galetes que desen els llocs web.

Nota: si no permeteu que els llocs web desin galetes, la majoria de llocs web en què sigui necessari que inicieu la sessió no funcionaran.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més Després Configuració.
  3. Toqueu Configuració del lloc web Després Galetes.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Galetes.
  5. Opcional: podeu optar per permetre les galetes de tercers.

Bloquejar galetes d'altres llocs web

Podeu permetre les galetes del lloc web que visiteu i bloquejar les d'altres llocs web en què es mostrin anuncis o imatges. Per bloquejar aquestes galetes de tercers, desmarqueu la casella situada al costat de l'opció "Permet les galetes de tercers".

Totes les galetes i dades d'altres llocs web es bloquejaran, encara que el lloc web estigui permès a la llista d'excepcions.

Articles relacionats