Rensa, aktivera och hantera cookies i Chrome

Du kan välja om du vill ta bort befintliga cookies, tillåta eller blockera alla cookies och ange inställningar för enskilda webbplatser.

Vad är cookies?

Cookies är filer som har skapats av webbplatser du besöker. Dessa förenklar din onlineupplevelse genom att spara webbläsarinformation. Med hjälp av cookies kan du fortsätta att vara inloggad på webbplatser, webbplatsinställningar sparas och lokalanpassad information visas för dig.

Det finns två typer av cookies:

• Cookies från första part skapas av webbplatsen du besöker. Webbplatsen visas i adressfältet.
  • Cookies från tredje part skapas av andra webbplatser. Dessa webbplatser äger en del av innehållet som visas på webbplatsen du besöker, till exempel annonser eller bilder.

Ta bort alla cookies

Om du tar bort cookies loggas du ut från webbplatser och sparade inställningar kan raderas.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger och sedan Inställningar.
  3. Tryck på Sekretess och sedan Rensa webbinformation.
  4. Markera Cookies, webbplatsdata. Avmarkera alla andra objekt.
  5. Tryck på Rensa webbinformation.
  6. Bekräfta genom att trycka på Rensa webbinformation.
  7. Tryck på Klar