Slett, slå på og administrer informasjonskapsler i Chrome

Du kan slette eksisterende informasjonskapsler, tillate eller blokkere alle informasjonskapsler samt angi innstillinger for spesifikke nettsteder.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er filer som opprettes av nettsteder du besøker, og brukes for å lagre surfeinformasjonen din, så det blir lettere å bruke nettet. Informasjonskapsler brukes på nettsteder for å holde deg pålogget, huske innstillingene dine og vise deg lokalt relevant innhold.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

• Informasjonskapsler fra førstetilbydere opprettes av nettstedet du besøker. Nettstedet vises i adressefeltet.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter opprettes av andre nettsteder. Disse nettstedene eier noe av innholdet, for eksempel annonser eller bilder, som du ser på nettsiden du besøker.

Slett alle informasjonskapsler

Hvis du sletter alle informasjonskapsler, blir du logget av nettsteder du er logget på, og det kan hende at lagrede innstillinger blir slettet.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og deretter Slett nettlesingsdata.
  4. Merk av for «Informasjonskapsler og nettstedsdata». Fjern avmerkingen for alle de andre elementene.
  5. Trykk på Slett nettlesingsdata.
  6. Bekreft ved å trykke på Slett nettlesingsdata.
  7. Trykk på Ferdig