Esborrar, activar i gestionar galetes a Chrome

Podeu decidir si voleu suprimir galetes existents, permetre o bloquejar totes les galetes i establir preferències per a llocs web determinats.

Què són les galetes

Són fitxers que creen els llocs web que visiteu i que desen la informació de navegació per simplificar la vostra experiència en línia. Amb les galetes, els llocs poden mantenir iniciada la vostra sessió, recordar les vostres preferències del lloc i oferir-vos contingut local rellevant.

Hi ha dos tipus de galetes:

• Les galetes pròpies, creades pel lloc web que visiteu. El lloc es mostra a la barra d'adreces.
  • Les galetes de tercers, creades per altres llocs web. Aquests llocs web són els propietaris de part del contingut que veieu a la pàgina web que visiteu, com ara els anuncis o les imatges.

Esborrar totes les galetes

Si suprimiu totes les galetes, es tancaran les sessions que tingueu iniciades en llocs web i pot ser que se suprimeixin les preferències que tingueu desades.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  4. Trieu un període de temps, com ara Darrera hora o Tot el període.
  5. Marqueu l'opció "Galetes, llicències per a recursos multimèdia i dades de llocs web" i desmarqueu la resta d'elements.
  6. Toqueu Esborra les dades i, a continuació, Esborra.

Permetre o bloquejar galetes

Podeu permetre o bloquejar les galetes que desen els llocs web.

Nota: si no permeteu que els llocs web desin galetes, la majoria de llocs web en què sigui necessari que inicieu la sessió no funcionaran.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Configuració del lloc web i, a continuació, Galetes.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Galetes.

Bloquejar galetes d'altres llocs web

Podeu permetre les galetes dels llocs web que visiteu i bloquejar les d'altres llocs web que tinguin anuncis o imatges que es mostren en aquests llocs web.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Informació Informació i, a continuació, Galetes.
  4. Toqueu Bloqueja les galetes de tercers

Consell: totes les galetes i dades d'altres llocs web es bloquejaran, encara que el lloc web estigui permès a la llista d'excepcions.

Esborrar les galetes d'un sol lloc web

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Informació Informació i, a continuació, Galetes.
  4. Al costat del nombre de galetes que s'utilitzen, toqueu Suprimeix Suprimeix.

Articles relacionats