Suprimir, permetre i gestionar les galetes a Chrome

Podeu decidir si voleu suprimir les galetes existents, permetre o bloquejar totes les galetes i establir preferències per a llocs web determinats.

Important: si formeu part del grup de proves de Protecció antiseguiment, veureu una nova opció de configuració de Chrome per gestionar les galetes de tercers anomenada "Protecció antiseguiment". Obteniu més informació sobre Protecció antiseguiment.

Què són les galetes

Les galetes són fitxers creats pels llocs web que visiteu. En desar informació sobre la vostra visita, us faciliten l'experiència en línia. Per exemple, els llocs web poden mantenir iniciada la vostra sessió, recordar les vostres preferències del lloc web i oferir-vos contingut local rellevant.

Hi ha 2 tipus de galetes:

• Galetes pròpies: creades pel lloc web que visiteu. El lloc web es mostra a la barra d'adreces.
  • Galetes de tercers: creades per altres llocs web. Els llocs web que visiteu poden inserir contingut d'altres llocs web, com ara imatges, anuncis i text. Qualsevol d'aquests altres llocs web pot desar galetes i altres dades per personalitzar-vos l'experiència.

Esborrar totes les galetes

Si suprimiu les galetes, es tancarà la vostra sessió als llocs web i pot ser que se suprimeixin les preferències que tingueu desades.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i seguretat i, a continuació, Esborra dades navegació.
  4. Marqueu Galetes, dades llocs.
  5. Desmarqueu la resta d'elements.
  6. Toqueu Esborra dades navegaciói, a continuació, Esborra dades navegació.
  7. Toqueu Fet.