Organització de pestanyes

Podeu moure fàcilment les pestanyes a la part superior de la finestra del navegador o en una finestra nova.

Reorganitzar les pestanyes

Feu clic en una pestanya i arrossegueu-la a una posició diferent de la part superior de la finestra del navegador.

Rearrange tabs

Moure una pestanya a una finestra nova

Feu clic i arrossegueu la pestanya fora de la barra d'adreces per col·locar-la en una altra finestra. La pestanya s'obrirà a l'altra finestra de manera automàtica. També podeu arrossegar la pestanya en una de nova.

Fixar una pestanya

Si no voleu que una pestanya concreta es mogui, feu-hi clic amb el botó secundari del ratolí (o bé control-clic, en un Mac) i seleccioneu Fixa la pestanya.

La pestanya fixada es mostrarà al lateral esquerre de la finestra del navegador. A diferència de la resta de pestanyes, aquesta serà més petita i només mostrarà la icona del lloc.

Canviar la mida de la finestra del navegador

Només per a Windows

Per canviar ràpidament la mida de la finestra del navegador, arrossegueu la finestra o la pestanya a una posició de base al navegador o al monitor de l'ordinador. Quan es mostri la icona de base, deixeu anar el ratolí sobre la icona perquè la pestanya es posi a lloc.

Aquestes són les diverses posicions de base:

• Part superior del monitor: la pestanya es mostra maximitzada en una finestra nova quan la deixeu anar.
  • Part inferior del monitor: la pestanya es mostra en una finestra nova que ocupa la meitat inferior del monitor.
  • Laterals dret i esquerre del monitor: la pestanya s'obre en una finestra nova que ocupa el lateral dret o esquerre del monitor.
  • Part inferior d'una finestra del navegador: la pestanya es mostra en una finestra nova, a sota de la finestra del navegador existent. Les dues finestres divideixen el monitor per la meitat.
  • Laterals dret i esquerre de la finestra del navegador: la pestanya s'obre en una finestra nova que ocupa el lateral esquerre o dret del monitor. La finestra existent del navegador ocupa l'altra meitat del monitor, de manera que totes dues finestres es mostren l'una al costat de l'altra.