Comprovar si la connexió d'un lloc web és segura

Per veure si un lloc web es pot visitar de manera segura, podeu comprovar si hi ha informació de seguretat sobre el lloc web. Chrome us avisarà si no es pot visitar de manera segura o privada.

1. Obriu una pàgina a Chrome.
  2. Per comprovar la seguretat d'un lloc web, consulteu l'estat de seguretat que es mostra a l'esquerra de l'adreça web:
    • Bloqueja Segur
    • Mostra la informació del lloc Informació o No segur
    • Perillós No segur o Perillós
  3. Per veure la informació i els permisos del lloc web, seleccioneu la icona. Es mostrarà un resum del grau de privadesa que Chrome ha determinat per a la connexió.

Què significa cada símbol de seguretat

Aquests símbols us avisen del grau de seguretat per visitar i utilitzar un lloc. També us informen si un lloc web té un certificat de seguretat, si Chrome confia en el certificat i si el navegador té una connexió privada amb el lloc web.

Bloqueja Segur

La informació que obteniu a través del lloc web o que hi envieu serà privada.

Encara que vegeu aquesta icona, us recomanem que tingueu sempre molta cura en compartir informació privada. Doneu un cop d'ull a la barra d'adreces per assegurar-vos que heu accedit al lloc web que voleu visitar.

Mostra la informació del lloc Informació o No segur

El lloc web no utilitza una connexió privada. Pot ser que una altra persona pugui veure o canviar la informació que hi envieu o que n'obteniu.

En alguns casos, podeu visitar una versió més segura de la pàgina seguint aquests passos:

1. Seleccioneu la barra d'adreces.
  2. Substituïu http:// per https://.

Si no funciona, contacteu amb el propietari del lloc web per demanar-li que protegeixi el lloc web i les vostres dades amb HTTPS.

Perillós No segur o Perillós

Us recomanem que no introduïu informació personal ni privada en aquesta pàgina. Si és possible, no utilitzeu el lloc web.

No segur: aneu amb compte. Hi ha un problema greu amb la privadesa de la connexió a aquest lloc web. Pot ser que una altra persona pugui veure la informació que hi envieu o que n'obteniu.

És possible que vegeu el missatge "L'inici de sessió no és segur" o "El pagament no és segur".

Perillós: eviteu aquest lloc web. Si veieu un advertiment vermell que ocupa tota la pantalla, vol dir que la funció Navegació segura ha marcat el lloc web com a no segur. Si feu servir el lloc web, és probable que es posi en risc la vostra informació privada.

Solucionar l'error "La connexió no és privada"

Si veieu el missatge d'error "La connexió no és privada" que ocupa tota la pantalla, significa que hi ha un problema amb el lloc web, la xarxa o el dispositiu. Obteniu informació sobre com podeu resoldre els errors del tipus "La connexió no és privada".

Què és un certificat de seguretat

Quan accediu a un lloc web que utilitza HTTPS (seguretat de connexió), el servidor del lloc web utilitza un certificat per demostrar-ne la identitat als navegadors, com ara Chrome. Qualsevol usuari pot crear un certificat per fer-se passar pel lloc web que vulgui.

Per a la vostra seguretat a Internet, Chrome requereix que els llocs web utilitzin certificats d'organitzacions de confiança.