Administrer adgangskoder

Du kan få Chrome til at gemme dine adgangskoder til forskellige websites.

Se, hvordan Chrome beskytter dine adgangskoder.

Få flere oplysninger om kryptering af adgangskoder på enheden.

Hvis du angiver en ny adgangskode på et website, spørger Chrome, om du vil gemme den. Tryk på Gem for at acceptere.

Tilføj en ny adgangskode

Hvis du synkroniserer i Chrome:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskodeadministrator.
  4. Tryk på Tilføj Ny fane til højre for søgefeltet.
  5. Angiv websitet, brugernavnet og adgangskoden.
  6. Tryk på Gem øverst i højre hjørne.
Tip! Hvis du synkroniserer med din Google-konto, kan du administrere dine adgangskoder på alle dine enheder.
Log ind med en gemt adgangskode
Hvis du har gemt adgangskoden til et website, da du tidligere besøgte det, kan Chrome hjælpe dig med at logge ind.
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til et website, du har besøgt før.
  3. Gå til websitets loginformular.
  4. Vælg feltet til brugernavnet for at vælge de loginoplysninger, du vil bruge.
  5. For at logge ind med dit brugernavn og din adgangskode på din enhed er du muligvis nødt til at bruge dit fingeraftryk eller din adgangskode.

Hvis Chrome ikke tilbyder at bruge din gemte adgangskode: Tryk på adgangskode Gem din adgangskode for at se mulige adgangskoder.

Føj noter til din gemte adgangskode

Du kan føje noter til en gemt adgangskode, så du bedre kan huske oplysninger om en konto eller for at gemme oplysninger, der kræves ved login. Når du har tilføjet en note, er den beskyttet på samme måde som en adgangskode.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Adgangskodeadministrator.
  4. Vælg en adgangskode under "Søg i adgangskoder".
  5. Tryk på Rediger.
  6. Skriv din note i tekstfeltet.
  7. Vælg Gem øverst til højre.
Se, rediger, slet eller eksportér adgangskoder
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Adgangskodeadministrator.
  4. Se, rediger, slet eller eksportér en adgangskode:
    • Vis: Tryk på den adgangskode, du vil vise og derefter Vis adgangskode Se forhåndsvisning.
    • Rediger: Tryk på den adgangskode, du vil redigere, og tryk på Rediger. Rediger din adgangskode, og tryk derefter på Udfør.
    • Slet: Tryk på den adgangskode, du vil fjerne, og tryk derefter på Slet.
    • Eksportér: Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Eksportér adgangskoder.

Tip! Hvis du vil slette dine gemte adgangskoder, skal du rydde browserdataene. Vælg derefter "Adgangskoder".

Gem eller stop med at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere denne funktion.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskodeadministrator.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  5. Aktivér eller deaktiver Få tilbudt at gemme adgangskoder.
Log automatisk ind på websites og i apps
Du kan automatisk logge ind på websites og i apps, hvor du har gemt dine loginoplysninger, ved hjælp af "Automatisk login". Når du aktiverer "Automatisk login", behøver du ikke at verificere dit brugernavn og din adgangskode.
Hvis du vil tjekke dine gemte loginoplysninger, når du logger ind, kan du deaktivere "Automatisk login".
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger and then Adgangskodeadministrator.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  5. Aktivér eller deaktiver Automatisk login.
Føj Adgangskodeadministrator til din startskærm

Føj genvejen til Google Adgangskodeadministrator til din startskærm for at få nem adgang.

Hvis du synkroniserer i Chrome:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskodeadministrator.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  4. Tryk på Føj en genvej til din startskærm og derefter Tilføj automatisk.
    • På Pixel-enheder med Android 12 skal du trykke på Føj til startskærm.
Administrer underretninger om ændring af adgangskode

Du får muligvis en underretning fra Chrome, hvis du bruger en kombination af adgangskode og brugernavn, som er blevet kompromitteret i et datalæk på et tredjepartswebsite eller i en tredjepartsapp. Kompromitterede kombinationer af adgangskode og brugernavn er ikke sikre, da de er blevet offentliggjort online.

Vi anbefaler, at du ændrer eventuelle kompromitterede adgangskoder så hurtigt som muligt. Du kan tjekke dine gemte adgangskoder og finde websites, der har en kompromitteret adgangskode.

Chrome sørger for, at dine adgangskoder og brugernavne er beskyttet, så de ikke kan læses af Google.

Sådan ændrer du din kompromitterede adgangskode, når du får en underretning:

1. Tryk på Adgangskodetjek.
    • Hvis du får underretningen "Skift automatisk", skal du trykke på den for at give Chrome tilladelse til at hjælpe dig med at ændre og gemme din adgangskode.

2. Følg vejledningerne for at ændre din adgangskode på hvert website.

Sådan starter eller stopper du med at modtage disse notifikationer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv og sikkerhed og derefter Beskyttet browsing.
  4. Tryk på Standardbeskyttelse.
  5. Aktivér eller deaktiver Få en underretning, hvis adgangskoder afsløres i forbindelse med et brud på datasikkerheden.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret "Beskyttet browsing".

Tjek dine gemte adgangskoder
Du kan tjekke, om dine gemte adgangskoder er blevet offentliggjort i forbindelse med et brud på datasikkerheden, ved at tjekke dem alle på én gang.

Sådan tjekker du dine gemte adgangskoder:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Adgangskodeadministrator og derefter Adgangskodetjek.
Løs problemer med adgangskoder
Hvis Chrome ikke gemmer eller tilbyder at gemme adgangskoder, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.
Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder. Hvis du vælger at synkronisere, kan du bruge adgangskoderne i Chrome på alle dine enheder og i visse apps på Android-enheder.

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.

Du kan administrere gemte adgangskoder på din Google-konto på passwords.google.com.
Adgangskoder via Autofyld

Hvis du har gemt dine adgangskoder i forbindelse med tidligere besøg på websites, kan Chrome hjælpe dig med automatisk at udfylde disse oplysninger.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til et website, du har besøgt før.
  3. Gå til websitets loginformular.
  4. Vælg feltet til brugernavn for at vælge de loginoplysninger, du vil bruge.

Tip! Hvis Chrome ikke foreslår en adgangskode, skal du trykke på Adgangskoder Gem din adgangskode og derefter Vælg adgangskode.