Administrer gemte adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske dine adgangskoder til forskellige websites. Aktivér synkronisering i Chrome for at bruge dine adgangskoder på forskellige enheder.

Hvis du angiver en ny adgangskode på et website, spørger Chrome, om du vil gemme den. Tryk på Gem for at acceptere.

Log ind med en gemt adgangskode

Hvis du har gemt adgangskoden til et website, da du tidligere besøgte det, kan Chrome hjælpe dig med at logge ind.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til et website, du har besøgt før.
  3. Gå til websitets loginformular.
    • Hvis du har gemt et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode til websitet: Chrome udfylder automatisk loginformularen.
    • Hvis du har gemt mere end ét brugernavn og én adgangskode: Markér feltet til brugernavnet, og vælg de loginoplysninger, du vil bruge.

Se, slet eller eksportér adgangskoder

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskoder.
  4. Se, slet eller eksportér en adgangskode:
    • Se: Tryk på Se og administrer gemte adgangskoder på passwords.google.com.
    • Slet: Tryk på den adgangskode, du vil fjerne. Tryk på Slet Papirkurv øverst.
    • Eksportér: Tryk på MereMere og derefter Eksportér adgangskoder.

Du kan rydde alle dine gemte adgangskoder ved at rydde browserdataene og vælge "Adgangskoder".

Gem eller stop med at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid slå denne funktion til eller fra.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskoder.
  4. Deaktiver Gem adgangskoder øverst på skærmen.

Løs problemer med adgangskoder

Hvis Chrome ikke gemmer eller tilbyder at gemme adgangskoder, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.

Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder. Hvis du vælger at synkronisere, kan du bruge adgangskoderne i Chrome på alle dine enheder og i visse apps på Android-enheder.

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.

Du kan administrere gemte adgangskoder på din Google-konto ved at gå til passwords.google.com.