Gestionar les contrasenyes

Podeu indicar a Chrome que desi les contrasenyes de diferents llocs web. Per fer servir les contrasenyes en diferents dispositius, activeu la sincronització a Chrome.

Si introduïu una contrasenya nova en un lloc web, Chrome us preguntarà si voleu desar-la. Per acceptar, toqueu Desa.

Iniciar la sessió amb una contrasenya desada

Si heu desat la contrasenya en una visita anterior a un lloc web, Chrome us pot ajudar a iniciar-hi la sessió.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  3. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
    • Si heu desat un sol nom d'usuari i una contrasenya per al lloc web: Chrome emplenarà automàticament el formulari d'inici de sessió.
    • Si heu desat més d'un nom d'usuari i d'una contrasenya: seleccioneu el camp del nom d'usuari i trieu la informació d'inici de sessió que vulgueu fer servir.
    • Si Chrome no us ofereix la contrasenya desada: toqueu la icona de contrasenya Desa la contrasenya per veure les opcions possibles.

Veure, suprimir o exportar contrasenyes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Contrasenyes.
  4. Per veure, suprimir o exportar una contrasenya, seguiu aquests passos:
    • Veure: toqueu Consulta i gestiona les contrasenyes desades a passwords.google.com.
    • Suprimir: toqueu la contrasenya que vulgueu suprimir. A la part superior, toqueu Suprimeix Delete .
    • Exportar: toqueu Més Més i, a continuació, Exporta les contrasenyes.

Per esborrar totes les contrasenyes desades, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Contrasenyes".

Començar a desar contrasenyes o deixar de fer-ho

De manera predeterminada, Chrome us ofereix la possibilitat de desar la contrasenya, però podeu desactivar i activar aquesta opció en qualsevol moment. Seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza.
  3. Toqueu Configuració i després Contrasenyes.
  4. A la part superior, activeu o desactiveu l'opció Desa les contrasenyes.

Iniciar la sessió automàticament en llocs web i aplicacions

Amb l'opció "Inici de sessió automàtic", podeu iniciar la sessió automàticament en qualsevol lloc web i aplicació en què hàgiu desat les vostres credencials. Quan tingueu aquesta opció activada, no caldrà que confirmeu el nom d'usuari ni la contrasenya.
Si voleu confirmar les credencials desades en iniciar la sessió, podeu desactivar l'opció "Inici de sessió automàtic".
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza.
  3. Toqueu Configuració and then Contrasenyes.
  4. Activeu o desactiveu l'opció "Inici de sessió automàtic".

Comprovar o canviar les vostres contrasenyes

És possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers. Les combinacions de nom d'usuari i contrasenya en perill no són segures perquè s'han publicat en línia.

Us recomanem que canvieu totes les contrasenyes en perill tan aviat com pugueu. Podeu seguir les instruccions de Chrome per canviar la contrasenya al lloc web en què l'heu utilitzat i consultar les contrasenyes desades per trobar qualsevol altre lloc web en què es pugui haver desat.

Chrome s'assegura que les vostres contrasenyes i el nom d'usuari estiguin protegits perquè Google no els pugui llegir.

Important: heu de tenir la sessió iniciada a Chrome i la sincronització activada per rebre aquestes notificacions.

Per començar a rebre aquestes notificacions o deixar de fer-ho, feu el següent:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Sincronització i serveis de Google.
  4. Activeu o desactiveu l'opció "Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades".

Important: aquesta opció només està disponible si heu activat la funció Navegació segura.

Resoldre problemes relacionats amb les contrasenyes

Si Chrome no desa ni us ofereix desar les contrasenyes, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada.

Com desa i sincronitza Chrome les contrasenyes

La manera com Chrome desa les contrasenyes depèn de si voleu emmagatzemar-les i utilitzar-les en tots els dispositius. Quan se sincronitzen les contrasenyes, podeu utilitzar-les a Chrome en tots els dispositius i en algunes aplicacions dels dispositius Android.

En cas contrari, les contrasenyes només s'emmagatzemen a Chrome a l'ordinador.

Podeu gestionar les contrasenyes que hàgiu desat al Compte de Google a passwords.google.com.