Gestionar les contrasenyes desades

Podeu indicar a Chrome que desi les contrasenyes de diferents llocs web. Per fer servir les contrasenyes en diferents dispositius, activeu la sincronització a Chrome.

Si introduïu una contrasenya nova en un lloc web, Chrome us preguntarà si voleu desar-la. Per acceptar-ho, feu clic a Desa.

• Per veure la contrasenya que es desarà, feu clic a Previsualitza Previsualitza.
  • Si hi ha diverses contrasenyes a la pàgina, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall. Trieu la contrasenya que voleu desar.
  • Si el nom d'usuari està en blanc o és incorrecte, feu clic al quadre de text que hi ha al costat de "Nom d'usuari" i introduïu-hi el nom d'usuari que vulgueu desar.
  • Si voleu desar una altra contrasenya, feu clic al quadre de text que hi ha al costat de "Contrasenya" i introduïu-hi la contrasenya que vulgueu desar.

Iniciar la sessió amb una contrasenya desada

Si heu desat la contrasenya en una visita anterior a un lloc web, Chrome us pot ajudar a iniciar-hi la sessió.

1. A l'ordinador, aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  2. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
    • Si heu desat un sol nom d'usuari i una contrasenya per al lloc web: Chrome emplenarà automàticament el formulari d'inici de sessió.
    • Si heu desat més d'un nom d'usuari i d'una contrasenya: seleccioneu el camp del nom d'usuari i trieu la informació d'inici de sessió que vulgueu fer servir.

Veure, suprimir o exportar contrasenyes desades

1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i després Contrasenyes.
  3. Per veure, suprimir o exportar una contrasenya, seguiu aquests passos:
    • Veure: a la dreta del lloc web, feu clic a Mostra la contrasenya Previsualitza. Si bloquegeu l'ordinador amb una contrasenya, se us demanarà que la introduïu.
    • Suprimir: a la dreta del lloc web, feu clic a Més Més i després Suprimeix.
    • Exportar: a la dreta de l'opció "Contrasenyes desades", feu clic a Més Més i després Exporta les contrasenyes.

Per esborrar totes les contrasenyes desades, esborreu les dades de navegació i seleccioneu "Contrasenyes".

Començar a desar contrasenyes o deixar de fer-ho

De manera predeterminada, Chrome us ofereix la possibilitat de desar la contrasenya. Podeu desactivar i activar aquesta opció en qualsevol moment.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i després Contrasenyes.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Ofereix desar contrasenyes.

Resoldre problemes relacionats amb les contrasenyes

Si Chrome no desa ni us ofereix desar les contrasenyes, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada.

Com desa i sincronitza Chrome les contrasenyes

La manera com Chrome desa les contrasenyes depèn de si voleu emmagatzemar-les i utilitzar-les en tots els dispositius. Quan se sincronitzen les contrasenyes, es poden utilitzar a Chrome en tots els dispositius i en algunes aplicacions dels dispositius Android.

Quan la sincronització està activada per a les contrasenyes a Chrome, les contrasenyes es desen al Compte de Google.

En cas contrari, les contrasenyes només s'emmagatzemen a Chrome a l'ordinador.