Gestionar les contrasenyes

Podeu definir que Chrome desi les contrasenyes de diferents llocs web.

Obteniu més informació sobre com protegeix Chrome les vostres contrasenyes.

Obteniu més informació sobre l'encriptació al dispositiu per a contrasenyes.

Si introduïu una contrasenya nova en un lloc web, Chrome us preguntarà si voleu desar-la. Per acceptar-ho, toqueu Desa.

Afegir una contrasenya nova

Si establiu la sincronització a Chrome:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Gestor de contrasenyes.
  4. A la dreta de la barra de cerca, toqueu Afegeix Pestanya nova.
  5. Introduïu el lloc web, el nom d'usuari i la contrasenya.
  6. A la part superior dreta, toqueu Desa.
Consell: si feu la sincronització amb el vostre Compte de Google, podreu gestionar les contrasenyes en tots els vostres dispositius.
Iniciar la sessió amb una contrasenya desada
Si heu desat la contrasenya en una visita anterior a un lloc web, Chrome us pot ajudar a iniciar-hi la sessió.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  3. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
  4. Per triar la informació d'inici de sessió que voleu fer servir, seleccioneu el camp de nom d'usuari.
  5. Per iniciar la sessió amb el vostre nom d'usuari i contrasenya al dispositiu, és possible que hàgiu d'utilitzar l'empremta digital o la contrasenya.

Si Chrome no us ofereix la contrasenya desada: toqueu la icona de contrasenya Desa la contrasenya per veure les opcions possibles.

Afegir notes a una contrasenya desada

Podeu afegir notes a una contrasenya desada per recordar fàcilment informació sobre un compte o per desar els detalls necessaris per iniciar la sessió. Quan afegiu una nota, tindrà la mateixa protecció de seguretat que una contrasenya.

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració Configuració i després Gestor de contrasenyes.
  4. A "Cerca contrasenyes", seleccioneu una contrasenya.
  5. Toqueu Edita.
  6. Al quadre de text, introduïu la nota.
  7. A la part superior dreta, seleccioneu Desa.
Mostrar, editar, suprimir o exportar contrasenyes
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu Configuració Configuració i després Gestor de contrasenyes.
  4. Mostrar, editar, suprimir o exportar una contrasenya:
    • Mostrar: toqueu la contrasenya que vulgueu que es mostri i, a continuació, Mostra la contrasenya Previsualitza.
    • Editar: toqueu la contrasenya que vulgueu canviar i toqueu Edita. Editeu-la i, a continuació, toqueu Fet.
    • Suprimir: toqueu la contrasenya que vulgueu suprimir i, a continuació, toqueu Suprimeix.
    • Exportar: toqueu Configuració Configuració i després Exporta les contrasenyes.

Consell: per suprimir les contrasenyes desades, esborreu les dades de navegació. A continuació, seleccioneu "Contrasenyes".

Començar a desar contrasenyes o deixar de fer-ho

De manera predeterminada, Chrome us ofereix la possibilitat de desar la contrasenya, però podeu desactivar i activar aquesta opció en qualsevol moment.

1. Al telèfon o la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Gestor de contrasenyes.
  4. A la part superior dreta, toqueu Configuració Configuració.
  5. Activeu o desactiveu l'opció Ofereix desar contrasenyes.
Iniciar la sessió automàticament en llocs web i aplicacions
Amb l'opció "Inici de sessió automàtic", podeu iniciar la sessió automàticament en qualsevol lloc web i aplicació en què hàgiu desat la vostra informació. Quan tingueu aquesta opció activada, no caldrà que confirmeu el nom d'usuari ni la contrasenya.
Si voleu confirmar la informació desada en iniciar la sessió, podeu desactivar l'opció "Inici de sessió automàtic".
  1. Al telèfon o la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza.
  3. Toqueu Configuració and then Gestor de contrasenyes.
  4. A la part superior dreta, toqueu Configuració Configuració.
  5. Activeu o desactiveu l'opció Inici de sessió automàtic.
Afegir el gestor de contrasenyes a la pantalla d'inici

Podeu afegir la drecera del gestor de contrasenyes de Google a la pantalla d'inici per accedir-hi fàcilment.

Si establiu la sincronització a Chrome:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Configuració i, a continuació, Gestor de contrasenyes.
  3. A la part superior dreta, toqueu Configuració Configuració.
  4. Toqueu Afegeix una drecera a la pantalla d'inici i, a continuació, Afegeix automàticament.
    • En dispositius Pixel amb Android 12, toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.
Gestionar les alertes de canvi de contrasenya

És possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers. Les combinacions de nom d'usuari i contrasenya en perill no són segures perquè s'han publicat en línia.

Us recomanem que canvieu totes les contrasenyes en perill tan aviat com pugueu. Podeu comprovar les contrasenyes desades i trobar llocs web en què es faci servir la contrasenya en perill.

Chrome s'assegura que les vostres contrasenyes i el nom d'usuari estiguin protegits perquè Google no els pugui llegir.

Per canviar la contrasenya en perill quan rebeu una alerta:

1. Toqueu Comprovació de contrasenya.
    • Si rebeu una alerta amb el missatge "Canvia-la automàticament", toqueu-la perquè Chrome us ajudi a canviar i desar la contrasenya.

2. Seguiu les indicacions per canviar la contrasenya en cada lloc web.

Per començar a rebre aquestes notificacions o deixar de fer-ho:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i seguretat i, a continuació, Navegació segura.
  4. Toqueu Protecció estàndard.
  5. Activeu o desactiveu l'opció Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades.

Important: aquesta funció només està disponible si heu activat l'opció "Navegació segura".

Comprovar les contrasenyes desades
Per comprovar si les vostres contrasenyes desades han quedat exposades en l'àmbit d'una violació de les dades, comproveu-les totes alhora.

Per comprovar les contrasenyes desades, seguiu aquests passos:

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Gestor de contrasenyes i, a continuació, Comprovació de contrasenya.
Resoldre problemes relacionats amb les contrasenyes
Si Chrome no desa ni us ofereix desar les contrasenyes, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada.
Com desa i sincronitza Chrome les contrasenyes

La manera com Chrome desa les contrasenyes depèn de si voleu emmagatzemar-les i utilitzar-les en tots els dispositius. Quan se sincronitzen les contrasenyes, podeu utilitzar-les a Chrome en tots els dispositius i en algunes aplicacions dels dispositius Android.

En cas contrari, les contrasenyes només s'emmagatzemen a Chrome a l'ordinador.

A passwords.google.com, podeu gestionar les contrasenyes que hàgiu desat al Compte de Google.
Emplena automàticament les contrasenyes

Si heu desat contrasenyes en visites anteriors a llocs web, Chrome us pot ajudar a emplenar-ne automàticament la informació.

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que hàgiu visitat abans.
  3. Aneu al formulari d'inici de sessió del lloc web.
  4. Per triar la informació d'inici de sessió que voleu fer servir, seleccioneu el camp de nom d'usuari.

Consell: si Chrome no us suggereix cap contrasenya, toqueu Contrasenyes Desa la contrasenya i, a continuació, Selecciona una contrasenya.