Administrer gemte adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske dine adgangskoder til forskellige websites. Når du logger ind på et website, spørger Chrome, om du vil gemme dine kontooplysninger til det pågældende website.

Hvis du er logget ind på Chrome, kan du bruge dine adgangskoder på forskellige enheder.

Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder, afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder. Når adgangskoder synkroniseres, kan de bruges i Chrome på alle dine enheder og i visse apps på din Android-enhed.

Dine adgangskoder gemmes på din Google-konto, hvis et af følgende er sandt:

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.

Få Chrome til at huske dine adgangskoder

Du kan bestemme, om Chrome skal gemme adgangskoder til websites for dig eller ej.

På nogle websites logges du automatisk ind, når du besøger websitet, hvis du gemmer en adgangskode i Chrome eller Smart Lock til adgangskoder.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Log ind på et website.
    • Tryk på Gem adgangskoder for at gemme din adgangskode.
    • Hvis du ikke vil gemme din adgangskode, skal du klikke på Aldrig.

Se dine gemte adgangskoder

Du kan til enhver tid se en liste over alle dine gemte adgangskoder.

I Chrome-indstillingerne
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Under "Gemte adgangskoder" til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere og dernæst Se oplysninger.
  6. Klik på Eksempelvisning Eksempelvisning til højre for adgangskoden.
    • Windows og Mac: Hvis du låser din computer med en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden til din computer.
På nettet

Hvis du har gemt adgangskoder til Google Smart Lock til adgangskoder eller til Chrome, mens du var logget ind, kan du også se og slette dine adgangskoder på passwords.google.com.

Få flere oplysninger om administration af gemte adgangskoder på nettet.

Stop med at tilbyde at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid slå denne funktion til eller fra.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Aktivér Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".

Slet en gemt adgangskode

Du kan til enhver tid få Chrome til at glemme bestemte adgangskoder eller rydde alle gemte adgangskoder.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Under "Gemte adgangskoder" til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere og dernæst Fjern.

Få Chrome til at tilbyde at gemme adgangskoder igen

Hvis du har bedt Chrome om aldrig at tilbyde at gemme din adgangskode til et bestemt website, men ombestemmer dig, kan du fortryde handlingen.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Klik på Fjern Fjern under "Aldrig gemt" til højre for websitet.

Hvis Chrome ikke længere spørger, om dine adgangskoder skal gemmes, har du muligvis bedt Chrome om ikke længere at gemme adgangskoder. Du får meddelelsen frem igen ved at slå "Tilbyd at gemme adgangskoder til brug på nettet" til igen.

Chrome gemmer ikke adgangskoder

Hvis du har bedt Chrome om at gemme en adgangskode, men den ikke vises, kan du prøve at slette den og gemme den igen.

1. Åbn din liste over gemte adgangskoder, og se efter websitet.
  2. Hvis websitet er på listen, skal du slette den gemte adgangskode.
  3. Gå til websitet, og log ind.
  4. Tryk på Gem adgangskode eller Ja for at gemme din adgangskode, når du bliver spurgt om det.