Visa och radera webbhistorik i Chrome

Du kan se din webbhistorik i Chrome. Du kan även fortsätta att bläddra bland sådant du redan påbörjat på en stationär dator eller en laptop och se relaterade sökningar.

Om du inte vill ha ett register över sidor du har besökt i Chrome kan du radera hela webbhistoriken eller delar av den. Om du raderar webbhistoriken tas den bort från enheter där du är inloggad i Chrome och synkroniserar historiken med Google-kontot.

Du kan även ta bort sökhistoriken på Google från kontot för sig.

Det här visas i historiken

I historiken visas de webbsidor du har besökt i Chrome under de senaste 90 dagarna. Följande lagras inte:

• Chrome-sidor som chrome://settings
  • Sidor som du har besökt medan du surfade privat
  • Raderade sidor från webbhistoriken
Tips! Om du är inloggad i Chrome och synkroniserar historiken visas även sidor som du har besökt på dina synkroniserade enheter i historiken.
Hitta din historik
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Historik .
Radera historiken
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Historik .
  3. Tryck på Rensa webbinformation längst ned.
  4. Markera Webbhistorik. Den kanske redan är markerad.
  5. Avmarkera de objekt som du inte vill radera.
  6. Tryck på Rensa webbinformation följt av Rensa webbinformation.
  7. Tryck på Klar uppe till höger.
Ta bort ett objekt från historiken
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Historik .
  3. Tryck på Redigera längst ned.
  4. Granska posterna som ska raderas.
  5. Tryck på Radera.
  6. Tryck på Klar uppe till höger.
Tips! Använd sökrutan högst upp om du vill söka efter ett specifikt objekt.

Ta bort förslag på webbplatser från sidan Ny flik

1. Öppna en ny flik på en iPhone eller iPad.
  2. Om du vill ta bort en bild trycker du länge på den
  3. Klicka på Ta bort.

Surfa privat

Om du inte vill att någon webbhistorik ska sparas alls i Chrome kan du surfa privat i inkognitoläge.

Om du använder Chromebook på jobbet eller i skolan kan nätverksadministratören inaktivera webbhistoriken. Om historiken är inaktiverad visas inga sidor du har besökt i historiken. Läs mer om hur du använder en Chrome-enhet som administreras av någon annan.