We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link (g.co/recover) to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Ta bort webbhistoriken

Om du inte vill ha ett register över vilka webbplatser du har besökt med Chrome kan du radera hela webbhistoriken i Chrome eller delar av den. Webbhistoriken raderas på alla enheter där du är inloggad i Chrome.

Visa hela webbhistoriken

På sidan Historik visas de webbplatser som du har besökt i Chrome under de senaste 90 dagarna. Sidor från säkra webbplatser, sidor som du har besökt i inkognitoläge eller sidor som du redan tagit bort från webbhistoriken visas inte.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik.

Rensa all historik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik.
  4. Tryck på Ta bort webbinformation längst ned.
  5. Markera kryssrutan bredvid Webbhistorik. Den kanske redan är förkryssad.
  6. Avmarkera kryssrutorna för data som du inte vill ta bort.
  7. Tryck på Rensa data.

Om du vill radera sökhistoriken läser du mer om att rensa aktivitet som sparats i Min aktivitet.

Ta bort ett objekt från historiken

Du kan radera enskilda delar av historiken. Använd sökrutan högst upp om du vill söka efter ett objekt.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik.
  4. Leta upp det objekt som du vill radera.
  5. Tryck på Ta bort Ta bort till höger.

Ta bort en bild på sidan Ny flik

Öppna en ny flik om du vill visa de webbplatser som du besöker oftast. Om du vill ta bort en bild trycker du länge på den och väljer Ta bort.

Surfa privat

Om du inte vill att webbhistoriken ska sparas i Chrome överhuvudtaget kan du växla till inkognitoläget.

Använder du Chromebook på jobbet eller i skolan? Nätverksadministratören kan ha inaktiverat webbhistoriken. I så fall visas inte nyligen besökta webbplatser på sidan Historik. Läs mer om hur du använder en Chrome-enhet som hanteras av någon annan