Hantera webbhistoriken

På sidan Historik kan du se en lista över alla webbplatser som du har besökt de senaste tio veckorna med Google Chrome i standardläge. Sidor från säkra webbplatser, sidor som du har besökt i inkognitoläge och sidor som du har tagit bort från webbhistoriken visas inte. Om du är inloggad i Chrome på flera enheter visas webbhistoriken från alla dessa enheter. Alla ändringar som du gör i historiken på en enhet synkroniseras med alla andra enheter där du har loggat in.

Öppna sidan Historik

1. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Historik.

Tips på hur du kan använda sidan Historik

Använder du en Chrome-enhet på jobbet eller i skolan? Nätverksadministratören kan ha inaktiverat webbhistoriken. I så fall visas inte nyligen besökta webbplatser på sidan Historik. Läs om hur du använder en Chrome-enhet som hanteras av en administratör