Ta bort webbhistoriken

Du kan ta bort hela webbhistoriken i Chrome eller delar av den. Om du är inloggad i Chrome på flera datorer eller enheter tas webbhistoriken bort på alla enheter.

Visa hela webbhistoriken

På sidan Historik visas de webbplatser som du har besökt i Chrome under de senaste 90 dagarna. Sidor från säkra webbplatser, sidor som du har besökt i inkognitoläge eller sidor som du redan tagit bort från webbhistoriken visas inte.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik.

Radera hela historiken

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik.
  4. Tryck på Ta bort webbinformation längst ned.
  5. Markera kryssrutan bredvid Webbhistorik. Den kanske redan är förkryssad.
  6. Avmarkera kryssrutorna för data som du inte vill ta bort.
  7. Tryck på Rensa data.

Ta bort enskilda objekt från historiken

Du kan ta bort delar av historiken manuellt. Använd sökrutan högst upp om du vill söka efter ett objekt.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik.
  4. Leta upp det objekt som du vill radera.
  5. Tryck på Ta bort Ta bort till höger.

Ta bort enskilda miniatyrer på sidan Ny flik

När du öppnar en ny flik visas de webbplatser som du besöker oftast. Om du vill ta bort en miniatyr trycker du länge på den och väljer Ta bort.

Surfa privat

Om du inte vill att webbhistoriken ska sparas i Chrome överhuvudtaget kan du byta till inkognitoläget.

Använder du Chromebook på jobbet eller i skolan? Nätverksadministratören kan ha inaktiverat webbhistoriken. I så fall visas inte nyligen besökta webbplatser på sidan Historik. Läs mer om hur du använder en Chrome-enhet som hanteras av någon annan