Ta bort webbhistoriken

Du kan ta bort hela webbhistoriken i Chrome eller delar av den. Om du är inloggad i Chrome på flera datorer eller enheter tas webbhistoriken bort på alla enheter.

Visa hela webbhistoriken

På sidan Historik visas de webbplatser som du har besökt i Chrome under de senaste 90 dagarna. Sidor från säkra webbplatser, sidor som du har besökt i inkognitoläge eller sidor som du redan tagit bort från webbhistoriken visas inte.

1. Tryck på menyn More.
  2. Tryck på Historik.

Radera hela historiken

1. Tryck på menyn More.
  2. Tryck på Historik.
  3. Tryck på Ta bort webbinformation längst ned.
  4. Markera kryssrutan Rensa webbhistorik. Den kanske redan är förkryssad.
  5. Avmarkera kryssrutorna för data som du inte vill ta bort.
  6. Tryck på Rensa.

Ta bort enskilda poster från historiken

Du kan ta bort delar av historiken manuellt. Använd sökrutan högst upp om du vill söka efter ett objekt.

1. Tryck på menyn More.
  2. Tryck på Historik.
  3. Tryck på X:et vid den post som ska tas bort.

Ta bort enskilda miniatyrer på sidan Ny flik

När du öppnar sidan Ny flik visas de webbplatser som du besöker oftast. Om du vill ta bort en miniatyr trycker du länge på den och väljer Ta bort.

Surfa privat

Om du inte vill att webbhistoriken ska sparas i Chrome överhuvudtaget kan du byta till inkognitoläget.

Använder du Chromebook på jobbet eller i skolan? Nätverksadministratören kan ha inaktiverat webbhistoriken. I så fall visas inte nyligen besökta webbplatser på sidan Historik. Läs mer om hur du använder en Chrome-enhet som hanteras av någon annan