Sjekk og slett Chrome-nettleserloggen din

Du kan se nettleserloggen din i Chrome. Du kan også fortsette å bla gjennom det du allerede har startet på en stasjonær eller bærbar datamaskin, og finne relaterte søk.

Hvis du ikke vil ha noen logg over sider du har besøkt i Chrome, kan du slette hele eller deler av nettleserloggen. Hvis du sletter nettleserloggen, slettes den på alle enheter der du er logget på Chrome og synkroniserer loggen med Google-kontoen din.

Du kan også slette Google-søkeloggen fra kontoen din for seg.

Dette vises i loggen

Loggen viser sidene du har besøkt i Chrome i løpet av de siste 90 dagene. Den lagrer ikke

• Chrome-sider som chrome://settings
  • sider du har besøkt i privat surfing
  • sider som er slettet fra nettleserloggen

Tips: Hvis du er logget på Chrome og synkroniserer loggen din, viser loggen også sider du har besøkt på de synkroniserte enhetene dine.

Finn loggen din
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og så Logg.
Finn en side fra loggen din
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn @history i adressefeltet.
  3. Trykk på Tab eller mellomrom. Du kan også klikke på Søkelogg Søk i forslagene.
  4. Skriv inn søkeord for en side du har besøkt tidligere.
  5. Velg siden på listen.
Slett loggen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og så Logg.
  4. Klikk på Slett nettleserdata til venstre.
  5. Velg hvor mye logg du vil slette.
    • For å slette alt, velg Alle datoer.
  6. Merk av for informasjonen du vil at Chrome skal slette, inkludert NettleserloggFinn ut mer om de ulike typene nettlesingsdata du kan slette.
  7. Klikk på Slett data.
Slett elementer fra loggen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og så Logg.
  4. Merk av for hvert element du vil fjerne fra loggen.
  5. Klikk på Slett øverst til høyre,
  6. Klikk på Fjern.
Tips: For å søke etter noe spesifikt, bruk søkefeltet øverst.
Fjern et snarveibilde fra Ny fane-siden

For å finne nettstedene du besøker oftest, åpne en ny fane.

Slik fjerner du et snarveibilde:

1. Hold markøren over bildet du vil fjerne.
  2. Klikk på Mer Mer og så Fjern Fjern øverst til høyre på bildet.
Finn loggen din inndelt i grupper
På «etter gruppe»-fanen på Logg-siden organiserer Chrome nettleser- og søkeloggen i grupper. Her kan du enkelt finne den tidligere nettleseraktiviteten din og fortsette undersøkelsene med relaterte søk.
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn søket ditt i adressefeltet.
  3. Klikk på Fortsett surfing under adressefeltet.

Du kan også åpne «etter gruppe»-visningen direkte fra «Chrome-logg»-siden:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Logg og så Logg.
  3. På «etter gruppe»-fanen kan du velge gruppen du vil gjennomgå.

Tips:

• For å åpne alle sidene i en gruppe i en ny fanegruppe, velg Mer Mer og så Åpne alle i en ny fanegruppe.
  • Du finner foreslåtte søk nederst på siden.
Fjern elementer fra loggen basert på grupper

Sensitiv nettleserlogg kan skjules automatisk. Du finner disse sidene via søkefeltet på Logg-siden. Hvis du for eksempel har søkt etter et helseemne og vil komme tilbake til det, skriver du inn helseemnet i søkefeltet.

Du kan manuelt slette en side i en gruppe eller alle sidene i en gruppe.

• Slik sletter du en side i en gruppe: Ved siden av elementet du har søkt etter, klikker du på Mer Mer og så Fjern fra loggen.
  • Slik sletter du alle sidene i en gruppe: Ved siden av gruppen klikker du på Mer Mer og så Fjern alle fra loggen.
Finn ut mer om hvordan du administrerer kort for Gjenoppta nettlesing på Ny fane-siden.

Surf privat

Hvis du ikke vil at Chrome skal lagre nettleserloggen din i det hele tatt, kan du surfe privat med inkognitomodus.

Hvis du bruker Chromebook på jobben eller skolen, kan nettverksadministratoren slå av nettleserloggen. Hvis loggen er av, viser ikke loggen hvilke sider du har besøkt. Finn ut mer om bruk av administrerte Chrome-enheter.