Je Chrome-browsegeschiedenis checken en verwijderen

Je kunt je browsegeschiedenis checken in Chrome. Je kunt ook verder browsen door wat je al hebt gestart op een desktop of laptop, en gerelateerde zoekopdrachten vinden.

Als je niet wilt dat de pagina's die je hebt bezocht in Chrome worden geregistreerd, kun je je browsegeschiedenis geheel of gedeeltelijk verwijderen. Als je je browsegeschiedenis verwijdert, geldt dit voor alle apparaten waarop je bent ingelogd bij Chrome en wordt je geschiedenis gesynchroniseerd met je Google-account.

Je kunt ook je Google-zoekgeschiedenis verwijderen uit je account.

Wat er in je geschiedenis staat

In je geschiedenis staan de pagina's die je in de afgelopen 90 dagen in Chrome hebt bezocht. Het volgende wordt niet opgeslagen:

• Chrome-pagina's, zoals chrome://settings
  • Pagina's die je hebt bezocht via privé browsen
  • Pagina's die je uit je browsegeschiedenis hebt verwijderd
Tip: Als je bent ingelogd bij Chrome en je geschiedenis synchroniseert, staan de pagina's die je hebt bezocht op je gesynchroniseerde apparaten ook in de geschiedenis.
Je geschiedenis vinden
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Geschiedenis .
Je geschiedenis verwijderen
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  4. Vink Browsegeschiedenis aan. De optie kan standaard zijn aangevinkt.
  5. Vink de andere items uit die je niet wilt verwijderen.
  6. Tik op Browsegegevens wissen en dan Browsegegevens wissen.
  7. Tik rechtsboven op Klaar.
Een item verwijderen uit je geschiedenis
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Bewerken.
  4. Vink de items aan die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
  6. Tik rechtsboven op Klaar.
Tip: Als je iets specifieks zoekt, gebruik je de zoekbalk bovenaan.

Voorgestelde sites verwijderen van de pagina 'Nieuw tabblad'

1. Open een nieuw tabblad op je iPhone of iPad.
  2. Als je een afbeelding wilt verwijderen, houd je je vinger op de afbeelding.
  3. Selecteer Verwijderen.

Privé browsen

Als je helemaal niet wilt dat Chrome je browsegeschiedenis opslaat, kun je privé browsen met de incognitomodus.

Als je een Chromebook op je werk of school gebruikt, kan je netwerkbeheerder de browsegeschiedenis uitzetten. Als de geschiedenis uitstaat, staat op de pagina Geschiedenis geen lijst met de pagina's die je hebt bezocht. Meer informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat