Uw browsegeschiedenis verwijderen

U kunt uw browsegeschiedenis volledig of gedeeltelijk wissen uit Google Chrome. Als u bent ingelogd bij Chrome op meerdere computers of apparaten, is het verwijderen van de browsegeschiedenis van invloed op alle andere apparaten.

Uw volledige browsegeschiedenis weergeven

Uw pagina 'Geschiedenis' geeft de websites weer die u in de afgelopen 90 dagen in Chrome heeft bezocht. Hier worden pagina's van veilige websites weergegeven die u heeft bezocht in de incognitomodus of die u al heeft verwijderd uit uw browsegeschiedenis.

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Geschiedenis.

Uw volledige geschiedenis wissen

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Geschiedenis.
  4. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  5. Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan. De optie kan standaard zijn aangevinkt.
  6. Verwijder het vinkje uit de andere selectievakjes voor gegevens die u niet wilt verwijderen.
  7. Tik op Gegevens wissen.

Specifieke items verwijderen uit uw geschiedenis

U kunt handmatig delen van uw geschiedenis verwijderen. Als u iets specifieks zoekt, gebruikt u de zoekbalk bovenaan.

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Geschiedenis.
  4. Zoek de vermelding die u wilt verwijderen.
  5. Tik aan de rechterkant op Verwijderen Verwijderen.

Specifieke miniaturen verwijderen van de pagina 'Nieuw tabblad'

Als u uw meestbezochte websites wilt bekijken, opent u een nieuw tabblad. Als u een miniatuur wilt verwijderen, tikt u erop en houdt u vast. Selecteer vervolgens Verwijderen.

Privé browsen

Als u niet wilt dat Chrome uw browsegeschiedenis opslaat, kunt u naar de incognitomodus schakelen.

Gebruikt u een Chromebook thuis of op school? Uw netwerkbeheerder kan browsegeschiedenis uitschakelen. In dat geval worden websites die u recent heeft bezocht, niet weergegeven op uw pagina 'Geschiedenis'. Meer informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.