Uw browsegeschiedenis beheren

Gebruik de pagina 'Geschiedenis' om een lijst met websites te bekijken die u in de laatste tien weken heeft bezocht tijdens uw gebruik van Google Chrome in de standaardmodus. Op deze pagina worden geen pagina's opgeslagen van beveiligde websites, pagina's die u heeft bezocht in de incognitomodus of pagina's die u heeft verwijderd uit uw browsegeschiedenis. Als u bent ingelogd bij Chrome op meerdere apparaten, ziet u uw browsegeschiedenis van die ingelogde apparaten. Wijzigingen die u op het ene apparaat aanbrengt in uw geschiedenis, worden automatisch gesynchroniseerd met al uw andere ingelogde apparaten.

De pagina 'Geschiedenis' openen

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Geschiedenis.

Tips voor het gebruik van de pagina 'Geschiedenis'

• U kunt eenvoudig items van de pagina 'Geschiedenis' wissen.
  • Gebruik het zoekvak boven aan de pagina of gebruik de adresbalk om uw geschiedenis te doorzoeken.
  • Als u de pagina's wilt bekijken die u tijdens uw huidige browsesessie heeft bezocht, klikt u op de pijlen voor de volgende en en vorige pagina naast de adresbalk en houdt u deze ingedrukt.
  • Als u uw meest bezochte sites wilt bekijken, opent u de pagina 'Nieuw tabblad'.
  • Als u geavanceerde synchronisatiecodering heeft ingeschakeld, is alleen uw lokale browsegeschiedenis zichtbaar.

Gebruikt u een Chrome-apparaat op het werk of op school? Uw netwerkbeheerder kan de browsegeschiedenis uitschakelen. Als dit het geval is, worden de websites die u onlangs heeft bezocht, niet weergegeven op de pagina 'Geschiedenis'. Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat