Selaushistorian poistaminen

Voit poistaa Chromen selaushistorian joko osittain tai kokonaan. Jos olet kirjautunut Chromeen useilla tietokoneilla tai laitteilla, selaushistorian poistaminen vaikuttaa kaikkiin muihin laitteisiin.

Koko verkkohistorian tarkastelu

Historia-sivusi näyttää verkkosivustot, joilla olet vieraillut Chromella viimeisen 90 päivän aikana. Sivulle ei tallenneta sivuja suojatuilta sivustoilta tai incognito-käyttökerroilta eikä selaushistoriasta poistamiasi sivuja.

Näin näet koko selaushistoriasi:

Tietokone
  1. Klikkaa selainikkunan oikean yläkulman Chrome-valikkokuvaketta. Chrome menu
  2. Valitse Historia.
Chrome Androidille ja iOS:lle
  1. Avaa Chrome-valikko.
  2. Valitse Historia.

Koko historian toistaminen

Näin poistat koko selaushistoriasi:

Tietokone
  1. Klikkaa selainikkunan oikean yläkulman Chrome-valikkokuvaketta. Chrome menu
  2. Valitse Historia.
  3. Klikkaa Poista selaustiedot ‑painiketta. Näkyviin tulee valikko.
  4. Valitse avattavassa valikossa poistettavan historian määrä. Jos haluat poistaa koko selaushistorian, valitse kaikki.
  5. Valitse poistettavat tiedot, myös selaushistoria. Lue lisää selaustiedoista, joita voit poistaa.
  6. Klikkaa Poista selaustiedot ‑painiketta.
Chrome Androidille
  1. Avaa Chrome-valikko.
  2. Valitse Historia.
  3. Valitse sivun alareunassa Poista selaustiedot.
  4. Merkitse ruutu kohdassa Poista selaustiedot. Se on ehkä valittu jo valmiiksi.
  5. Poista valinta kohdista, joita et halua poistaa.
  6. Kosketa Tyhjennä.
Chrome iOS:lle
  1. Avaa Chrome-valikko Chrome menu.
  2. Valitse Historia.
  3. Valitse sivun alareunassa Poista selaustiedot.
  4. Valitse Poista selaushistoria.
  5. Vahvista valintasi.
  6. Kosketa Valmis.

Tiettyjen kohteiden poistaminen historiastasi

Voit poistaa osia historiasta manuaalisesti. Voit hakea tiettyjä merkintöjä sivun yläosan hakupalkin avulla.

Näin voit poistaa tiettyjä merkintöjä selaushistoriasta:

Tietokone
  1. Klikkaa selainikkunan oikean yläkulman Chrome-valikkokuvaketta. Chrome menu
  2. Valitse Historia.
  3. Merkitse ruudut niiden verkkosivujen kohdalla, jotka haluat poistaa historiastasi.
  4. Klikkaa sivun yläosassa Poista valitut kohteet -painiketta.
  5. Näkyviin tulee vahvistusruutu. Valitse Poista.

Tiettyjen pikkukuvien poistaminen Uusi välilehti -sivulta

Näet useimmin käyttämäsi sivustot avaamalla Uusi välilehti -sivun. Voit poistaa pikkukuvan siirtämällä hiiren osoittimen sen päälle ja klikkaamalla oikean yläkulman X-merkkiä.

Chrome Androidille ja iOS:lle
  1. Avaa Chrome-valikko.
  2. Valitse Historia.
  3. Kosketa poistettavan kohteen viereistä X-merkkiä.

Tiettyjen pikkukuvien poistaminen Uusi välilehti -sivulta

Näet useimmin käyttämäsi sivustot avaamalla Uusi välilehti -sivun. Voit poistaa pikkukuvan koskettamalla sitä pitkään. Valitse sitten Poista.

Yksityinen selaus

Jos et halua Chromen tallentavan selaushistoriaasi, voit siirtyä incognito-tilaan.

Käytätkö Chromebookia töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on poistanut selaushistorian käytöstä, Historia-sivullasi ei näy viimeksi avaamiasi sivuja. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.