Olemme saaneet ilmoituksia käyttäjiltä, että heidät on kirjattu ulos tililtään yllättäen. Tutkimme tilannetta, mutta ei hätää: emme ole nähneet viitteitä siitä, että tämä liittyisi tietojenkalastelu- tai tietosuojauhkaan. Yritä kirjautua sisään uudelleen osoitteessa accounts.google.com, ja jos et muista salasanaasi, palauta se klikkaamalla tätä linkkiä. Jos käytät kaksivaiheista vahvistusta, tekstiviestikoodin saamisessa saattaa olla viivettä. Yritä uudelleen tai käytä varakoodeja.

Selaushistorian poistaminen

Jos et halua Chromen tallentavan merkkejä selaamisestasi, voit poistaa Chromen selaushistorian kokonaan tai osittain. Selaushistorian poistaminen vaikuttaa kaikkiin laitteisiin, joilla olet kirjautunut Chromeen.

Koko verkkohistorian tarkastelu

Historia-sivusi näyttää verkkosivustot, joilla olet vieraillut Chromella viimeisen 90 päivän aikana. Sivulle ei tallenneta sivuja suojatuilta sivustoilta tai incognito-käyttökerroilta eikä selaushistoriasta poistamiasi sivuja.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Historia.

Koko historian poistaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Historia.
  4. Valitse sivun alareunassa Poista selaustiedot.
  5. Valitse Poista selaushistoria ‑valintaruutu. Se on ehkä valittu jo valmiiksi.
  6. Poista valinta kohdista, joita et halua poistaa.
  7. Valitse Poista tiedot.

Jos haluat poistaa hakuhistoriasi, lue lisää Omien tapahtumien poistamisesta.

Kohteen poistaminen historiastasi

Voit poistaa tiettyjä osia historiasta. Tiettyä tapahtumaa voi etsiä sivun yläosan hakupalkin avulla.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Historia.
  4. Etsi kohta, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse sen oikealla puolella Poista Poista.

Kuvan poistaminen Uusi välilehti ‑sivulta

Näet useimmin käyttämäsi sivustot avaamalla uuden välilehden. Jos haluat poistaa kuvan, kosketa sitä pitkään. Valitse sitten Poista.

Yksityinen selaus

Jos et halua Chromen tallentavan mitään selaushistoriaasi, voit siirtyä incognito-tilaan.

Käytätkö Chromebookia töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on poistanut selaushistorian käytöstä, Historia-sivullasi ei näy viimeksi avaamiasi sivuja. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä