Selaushistorian poistaminen

Voit poistaa Chromen selaushistorian joko osittain tai kokonaan. Jos olet kirjautunut Chromeen useilla tietokoneilla tai laitteilla, selaushistorian poistaminen vaikuttaa kaikkiin muihin laitteisiin.

Koko verkkohistorian tarkastelu

Historia-sivusi näyttää verkkosivustot, joilla olet vieraillut Chromella viimeisen 90 päivän aikana. Sivulle ei tallenneta sivuja suojatuilta sivustoilta tai incognito-käyttökerroilta eikä selaushistoriasta poistamiasi sivuja.

1. Kosketa valikkokuvaketta More.
  2. Valitse Historia.

Koko historian poistaminen

1. Kosketa valikkokuvaketta More.
  2. Valitse Historia.
  3. Valitse sivun alareunassa Poista selaustiedot.
  4. Valitse Poista selaushistoria -valintaruutu. Se on ehkä valittu jo valmiiksi.
  5. Poista valinta kohdista, joita et halua poistaa.
  6. Valitse Tyhjennä.

Tiettyjen kohteiden poistaminen historiastasi

Voit poistaa osia historiasta manuaalisesti. Voit hakea tiettyjä merkintöjä sivun yläosan hakupalkin avulla.

1. Kosketa valikkokuvaketta More.
  2. Valitse Historia.
  3. Kosketa poistettavan kohteen vieressä olevaa X-merkkiä.

Tiettyjen pikkukuvien poistaminen Uusi välilehti -sivulta

Näet useimmin käyttämäsi sivustot avaamalla Uusi välilehti -sivun. Voit poistaa pikkukuvan koskettamalla sitä pitkään. Valitse sitten Poista.

Yksityinen selaus

Jos et halua Chromen tallentavan selaushistoriaasi, voit siirtyä incognito-tilaan.

Käytätkö Chromebookia töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on poistanut selaushistorian käytöstä, Historia-sivullasi ei näy viimeksi avaamiasi sivuja. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä