Slet din browserhistorik

Hvis du ikke vil have en oversigt over, hvilke websites du har besøgt via Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik i Chrome. Når du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du er logget ind i Chrome.

Se hele din webhistorik

Siden med din historik viser de websites, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Sider fra sikre websites, sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik, gemmes ikke.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Historik.

Ryd hele dine historik

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Historik.
  4. Tryk på Ryd browserdata nederst.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Browserhistorik". Det er muligvis markeret som standard.
  6. Fjern markeringen i de afkrydsningsfelter, som du ikke vil slette.
  7. Tryk på Ryd data.

Hvis du vil slette din historik, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Brug søgelinjen øverst, hvis du leder efter noget specifikt.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Historik.
  4. Find den post, du vil slette.
  5. Tryk på Fjern Fjern til højre.

Fjern et billede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du kan fjerne et billede ved at trykke på det og holde fingeren nede. Vælg derefter Fjern.

Gå på nettet privat

Hvis Chrome slet ikke skal gemme din browserhistorik, kan du skifte til inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan slå browserhistorik fra, og så viser din side med historik ikke de websites, du har besøgt for nylig. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.