Slet din browserhistorik

Du kan slette din browserhistorik i Chrome helt eller delvist. Hvis du er logget ind på Chrome på flere computere eller enheder, vil sletningen af din browserhistorik også gælde på alle de andre enheder.

Se hele din webhistorik

Siden med din historik viser de websites, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Sider fra sikre websites, sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik, gemmes ikke.

Sådan ser du hele din browserhistorik:

På en computer
  1. Klik på Chrome-menuen øverst til højre i browservinduet. Chrome menu
  2. Klik på Historik og seneste faner > Historik.
På en mobilenhed
  1. Åbn Chrome-menuen.
  2. Tryk på Historik.

Ryd hele din historik

Sådan sletter du hele din browserhistorik:

På en computer
  1. Klik på Chrome-menuen øverst til højre i browservinduet Chrome menu
  2. Klik på Historik og seneste faner > Historik.
  3. Klik på knappen Ryd browserdata. Der vises en dialogboks.
  4. Vælg, hvor meget historik du vil slette, i rullemenuen. Hvis du vil slette hele din browserhistorik, skal du vælge altid.
  5. Markér felterne for de data, du vil slette i Chrome, herunder "browserhistorik". Få flere oplysninger om, hvilke typer browserdata du kan slette
  6. Klik på knappen Ryd browserdata.
På en Android-enhed
  1. Åbn Chrome-menuen.
    Det kan være et ikon eller en knap. De ser således ud Menu eller Menu.
  2. Tryk på Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata nederst.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Ryd browserhistorik. Det er muligvis markeret som standard.
  5. Fjern markeringen i eventuelle andre afkrydsningsfelter, som du ikke vil slette.
  6. Tryk på Ryd.
På en iPhone eller iPad
  1. Åbn Chrome-menuen Chrome menu.
  2. Tryk på Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata nederst.
  4. Tryk på Ryd browserdata.
  5. Bekræft dit valg.
  6. Tryk på Udført.

Slet specifikke elementer fra din historik

Du kan slette dele af din historik manuelt. Bruge søgefunktionen øverst, hvis du leder efter noget bestemt.

Sådan sletter du bestemte dele af din browserhistorik:

På en computer
  1. Klik på Chrome-menuen øverst til højre i browservinduet Chrome menu
  2. Klik på Historik og seneste faner > Historik.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert website, du vil fjerne fra din historik.
  4. Klik på knappen Fjern valgte elementer øverst på siden.
  5. Der vises nu et bekræftelsesfelt. Klik på Fjern.

Fjern specifikke miniaturebilleder fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Hvis du vil fjerne et miniaturebillede, skal du holde markøren hen over det og klikke på X øverst til højre.

På mobilenheder
  1. Åbn Chrome-menuen.
  2. Tryk på Historik.
  3. Tryk på X ud for den specifikke post, du vil slette.

Fjern specifikke miniaturebilleder fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du fjerner et miniaturebillede ved trykke på det og holde fingeren nede. Vælg derefter Fjern.

Gå på nettet privat

Hvis du ikke vil have, at Chrome gemmer din browserhistorik overhovedet, kan du skifte til inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan slå browserhistorik fra, og så viser din side med historik ikke de websites, du har besøgt for nylig. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.