Slet din browserhistorik

Du kan slette din browserhistorik i Chrome helt eller delvist. Hvis du er logget ind på Chrome på flere computere eller enheder, slettes din browserhistorik også på alle disse enheder.

Se hele din webhistorik

Siden med din historik viser de websites, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Sider fra sikre websites, sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik, gemmes ikke.

1. Tryk på Menu More.
  2. Tryk på Historik.

Ryd hele din historik

1. Tryk på Menu More.
  2. Tryk på Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata nederst.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Ryd browserhistorik". Det er muligvis markeret som standard.
  5. Fjern markeringen i eventuelle andre afkrydsningsfelter, som du ikke vil slette.
  6. Tryk på Ryd.

Slet specifikke elementer fra din historik

Du kan slette dele af din historik manuelt. Brug søgefunktionen øverst, hvis du leder efter noget bestemt.

1. Tryk på Menu More.
  2. Tryk på Historik.
  3. Tryk på X ud for den specifikke post, du vil slette.

Fjern specifikke miniaturebilleder fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du fjerner et miniaturebillede ved trykke på det og holde fingeren nede. Vælg derefter Fjern.

Gå på nettet privat

Hvis du ikke vil have, at Chrome gemmer din browserhistorik overhovedet, kan du skifte til inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan slå browserhistorik fra, og så viser din side med historik ikke de websites, du har besøgt for nylig. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.