Slet din browserhistorik i Chrome

Hvis du ikke vil have en oversigt over, hvilke websider du har besøgt via Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Når du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du har aktiveret synkronisering i Chrome.

Din historik fjernes fra Chrome. Du kan også særskilt slette din søgehistorik i Google på din konto.

Se din historik

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Historik Historik.

Ryd din historik

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Historik Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata nederst.
  4. Markér Browserhistorik. Det er muligvis markeret som standard.
  5. Fjern markeringen af de elementer, som du ikke vil slette.
  6. Tryk på Ryd browserdata og derefter Ryd browserdata.
  7. Tryk på Udfør øverst til højre.

Hvis du vil slette din søgehistorik, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Brug søgelinjen øverst, hvis du leder efter noget specifikt.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Historik Historik.
  3. Tryk på Rediger nederst.
  4. Markér de poster, du vil slette.
  5. Tryk på Slet.
  6. Tryk på Udfør øverst til højre.

Fjern foreslåede websites fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du fjerner et website ved at holde fingeren nede på det og trykke på Fjern.

Hvad siden med din historik viser

Siden med din historik viser de websider, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Den gemmer ikke de Chrome-sider, du har besøgt, f.eks. chrome://settings. Den gemmer heller ikke sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik.

Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser siden med din historik websider, du har besøgt på alle dine synkroniserede enheder, i meget længere tid.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet uden registrering med inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorikken. Hvis historikken er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke på siden med din historik. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.