Se og slet din Chrome-browserhistorik

Du kan se din browserhistorik i Chrome. Du kan også fortsætte en søgning, som du allerede har påbegyndt, på en computer, og finde relaterede søgninger.

Hvis du ikke vil have en oversigt over de sider, du har besøgt i Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Hvis du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du er logget ind i Chrome, og den synkroniseres med din Google-konto.

Du kan også særskilt slette din Google-søgehistorik fra din konto.

Det kan du se i din historik

Din historik viser de sider, du har besøgt i Chrome inden for de seneste 90 dage. Følgende gemmes ikke i historikken:

• Chrome-sider som f.eks. chrome://settings
  • Sider, du har besøgt under privat browsing
  • Slettede sider fra din browserhistorik
Tip! Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser Historik også de sider, du har besøgt på synkroniserede enheder.
Find din historik
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Historik .
Slet din historik
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Historik .
  3. Tryk på Ryd browserdata nederst.
  4. Markér Browserhistorik. Det er muligvis markeret som standard.
  5. Fjern markeringen af de elementer, som du ikke vil slette.
  6. Tryk på Ryd browserdata og så Ryd browserdata.
  7. Tryk på Udfør øverst til højre.
Slet et element fra din historik
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Historik .
  3. Tryk på Rediger nederst.
  4. Markér de poster, du vil slette.
  5. Tryk på Slet.
  6. Tryk på Udfør øverst til højre.
Tip! Brug søgelinjen foroven, hvis du vil søge efter noget bestemt.

Fjern foreslåede websites fra siden Ny fane

1. Åbn en ny fane på din iPhone eller iPad.
  2. Du kan fjerne et billede ved at trykke på det og holde fingeren nede.
  3. Vælg Fjern.

Gå på nettet privat

Hvis du slet ikke vil have Chrome til at gemme din browserhistorik, kan du bruge internettet privat med inkognitotilstand.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator deaktivere browserhistorikken. Hvis Historik er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke i historikken. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.