Se og slet din Chrome-browserhistorik

Du kan se din browserhistorik i Chrome. Du kan også fortsætte en søgning, som du allerede har påbegyndt, på en computer, og finde relaterede søgninger.

Hvis du ikke vil have en oversigt over de sider, du har besøgt i Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Hvis du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du er logget ind i Chrome, og den synkroniseres med din Google-konto.

Du kan også særskilt slette din Google-søgehistorik fra din konto.

Det kan du se i din historik

Din historik viser de sider, du har besøgt i Chrome inden for de seneste 90 dage. Følgende gemmes ikke i historikken:

• Chrome-sider som f.eks. chrome://settings
  • Sider, du har besøgt under privat browsing
  • Slettede sider fra din browserhistorik

Tip! Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser Historik også de sider, du har besøgt på synkroniserede enheder.

Find din historik
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik.
  3. Du kan besøge et website ved at trykke på posten.
    • Du kan åbne websitet i en ny fane ved at holde fingeren nede på posten. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Åbn på en ny fane.
    • Du kan kopiere websitet ved at holde fingeren nede på posten. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Kopiér link.
Slet din historik
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata.
  4. Ud for "Tidsinterval":
    • Hvis du vil slette en del af din historik, skal du vælge de pågældende datoer.
    • Tryk på Altid for at slette alt.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Browserhistorik".
  6. Fjern markeringen for eventuelle andre data, som du ikke vil slette.
  7. Tryk på Ryd data.

Se, hvordan du sletter din søgehistorik.

Slet et element fra din historik
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen (hvis den er i bunden), før du trykker på Historik Historik.
  3. Find den post, du vil slette.
  4. Tryk på Fjern Remove til højre.

Sådan sletter du flere elementer:

1.  Hold fingeren nede på en post.
  2. Markér andre poster, du vil slette.
  3. Tryk på Fjern Remove øverst til højre.
Tips!
  • Tryk på Søgning Søgning øverst til højre, hvis du vil søge efter noget bestemt.
  • Du kan fjerne et element fra et websites historik, mens du er på det pågældende website.
    • Tryk på Sideoplysninger Default (Secure) og så Senest besøgt Historik og så Fjern Remove.

Fjern et billede fra siden Ny fane

1. Åbn en ny fane på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Du kan fjerne et billede ved at trykke på det og holde fingeren nede.
  3. Vælg Fjern.

Gå på nettet privat

Hvis du slet ikke vil have Chrome til at gemme din browserhistorik, kan du bruge internettet privat med inkognitotilstand.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator deaktivere browserhistorikken. Hvis Historik er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke i historikken. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps