Consultar i suprimir l'historial de navegació de Chrome

Podeu consultar l'historial de navegació a Chrome. També podeu continuar navegant per on ho vau deixar en un ordinador de taula o portàtil i trobar cerques relacionades.

Si no voleu que es desi un registre de les pàgines que heu visitat a Chrome, podeu suprimir tot l'historial de navegació o una part. Suprimir l'historial de navegació tindrà efecte sobre tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada a Chrome i l'historial se sincronitza amb el vostre Compte de Google.

Per separat, també podeu suprimir l'historial de cerques de Google del compte.

Què es mostra a l'historial

L'historial mostra les pàgines que heu visitat a Chrome durant els 90 darrers dies. No emmagatzema:

• Pàgines de Chrome, com ara chrome://settings
  • Pàgines que heu visitat en navegació privada
  • Pàgines suprimides de l'historial de navegació
Consell: si teniu la sessió iniciada a Chrome i sincronitzeu l'historial, a Historial també es mostraran les pàgines que heu visitat als dispositius sincronitzats.
Cercar l'historial
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Historial .
Suprimir l'historial
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Historial .
  3. A la part inferior, toqueu Esborra dades navegació.
  4. Marqueu l'opció Historial de navegació. Pot ser que estigui marcada de manera predeterminada.
  5. Desmarqueu els elements que no vulgueu suprimir.
  6. Toqueu Esborra dades navegació i, a continuació, Esborra dades navegació.
  7. A la part superior dreta, toqueu Fet.
Suprimir un element de l'historial
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Historial .
  3. A la part inferior, toqueu Edita.
  4. Marqueu les entrades que vulgueu suprimir.
  5. Toqueu Suprimeix.
  6. A la part superior dreta, toqueu Fet.
Consell: per cercar alguna cosa concreta, feu servir la barra de cerca de la part superior.

Suprimir llocs web suggerits de la pàgina Pestanya nova

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu una pestanya nova.
  2. Per suprimir una imatge, manteniu-la premuda.
  3. Seleccioneu Suprimeix.

Navegar en privat

Si no voleu que es desi el vostre historial de navegació a Chrome, podeu navegar en privat amb el mode d'incògnit.

Si feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que l'administrador de la xarxa pugui desactivar l'historial de navegació. En aquest cas, les pàgines que visiteu no es mostraran a l'historial. Obteniu informació sobre com s'utilitza un dispositiu Chrome gestionat.