Veure i suprimir l'historial de navegació de Chrome

Podeu consultar l'historial de navegació a Chrome. En un ordinador de taula o portàtil, podeu utilitzar la visualització de recorreguts de l'historial per continuar navegant i trobar cerques relacionades.

Si no voleu que es desi un registre de les pàgines que heu visitat a Chrome, podeu suprimir tot l'historial de navegació o una part. Si suprimiu l'historial de navegació, s'aplicarà a tots els dispositius en què tingueu la sincronització activada i la sessió a Chrome iniciada. Si voleu, també podeu desactivar la visualització de l'historial de recorreguts.

Per separat, també podeu suprimir l'historial de cerques de Google del compte.

Obteniu més informació sobre com podeu activar o desactivar la sincronització a Chrome.

Veure l'historial

Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.

1. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Historial.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, feu-la lliscar cap amunt i toqueu Historial Historial.
  2. Per visitar un lloc web, toqueu l'entrada corresponent.
    • Per obrir-lo en una pestanya nova, manteniu premuda l'entrada. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Obre en una pestanya nova.
    • Per copiar el lloc web, manteniu premuda l'entrada. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Copia l'enllaç.

Esborrar l'historial

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Historial.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Historial Historial.
  3. Toqueu Esborra les dades de navegació.
  4. Al costat de l'opció "Interval de temps":
    • Per esborrar una part de l'historial, seleccioneu les dates.
    • Per esborrar totes les dades, toqueu Sempre.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Historial de navegació"
  6. i desmarqueu les dades que no vulgueu suprimir.
  7. Toqueu Esborra les dades.

Per suprimir l'historial de cerques, obteniu informació sobre com podeu esborrar l'activitat desada a La meva activitat.

Suprimir un element de l'historial

Podeu suprimir elements concrets de l'historial. Per cercar-ne un, toqueu Cerca Cerca a la part superior dreta.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Historial.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt abans de tocar Historial Historial.
  3. Localitzeu l'entrada que vulgueu suprimir.
  4. Toqueu Suprimeix Remove a la dreta.

Per suprimir diversos elements:

1.  Manteniu premuda una entrada.
  2. Seleccioneu les altres entrades que vulgueu suprimir.
  3. A la part superior dreta, toqueu Suprimeix Remove.
Consell: podeu suprimir un element de l'historial d'un lloc web concret mentre sigueu en aquest lloc:
  • Toqueu Bloqueja Bloquejai, a continuació, Darrera visita Historiali, a continuació, Suprimeix Remove.

Suprimir una imatge de la pàgina Pestanya nova

Per veure els llocs web que més visiteu, obriu una pestanya nova. Per suprimir una imatge, manteniu-la premuda. A continuació, seleccioneu Suprimeix.

Què es mostra a la pàgina de l'historial

A la pàgina Historial podeu consultar les pàgines web que heu visitat a Chrome durant els 90 darrers dies. No s'hi emmagatzemen les pàgines de Chrome que heu visitat, com ara chrome://settings, les pàgines que heu visitat en mode d'incògnit ni les que heu suprimit de l'historial de navegació.

Si teniu la sessió iniciada a Chrome i sincronitzeu l'historial, a la pàgina Historial es mostraran les pàgines web que heu visitat en tots els vostres dispositius sincronitzats durant molt més temps. Si teniu la sessió tancada a Chrome, les pàgines web que heu visitat als altres dispositius no es mostraran a la pàgina Historial.

Navegar en privat

Si no voleu que es desi el vostre historial de navegació a Chrome, podeu navegar en privat amb el mode d'incògnit.

Feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu? El vostre administrador de xarxa pot desactivar l'historial de navegació. En aquest cas, les pàgines web que visiteu no es mostraran a la pàgina Historial. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.