Suprimir l'historial de navegació de Chrome

Si no voleu que es desi un registre de les pàgines web que heu visitat amb Chrome, podeu suprimir-ne tot l'historial de navegació o una part en tots els dispositius en què hàgiu activat la sincronització a Chrome.

L'historial se suprimirà de Chrome. Per separat, també podeu suprimir l'historial de cerques de Google del compte.

Veure l'historial

Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.

1. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Historial.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Historial Historial.
  2. Per visitar un lloc web, toqueu l'entrada corresponent.
    • Per obrir-lo en una pestanya nova, manteniu premuda l'entrada. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Obre en una pestanya nova.
    • Per copiar el lloc web, manteniu premuda l'entrada. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Copia l'enllaç.

Esborrar l'historial

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Historial.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Historial Historial.
  3. Toqueu Esborra les dades de navegació.
  4. Al costat de l'opció "Interval de temps", seleccioneu la quantitat d'elements de l'historial que vulgueu suprimir. Per esborrar totes les dades, toqueu Tot el període.
  5. Marqueu "Historial de navegació" i desmarqueu les dades que no vulgueu suprimir.
  6. Toqueu Esborra les dades.

Per suprimir l'historial de cerca, obteniu informació sobre com podeu suprimir les activitats desades a La meva activitat.

Suprimir un element de l'historial

Podeu suprimir elements concrets de l'historial. Per cercar-ne un, toqueu Cerca Cerca a la part superior dreta.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Historial.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Historial Historial.
  3. Localitzeu l'entrada que vulgueu suprimir.
  4. Toqueu Suprimeix Suprimeix a la dreta.

Per suprimir diversos elements, toqueu i manteniu premuda una entrada. Seleccioneu les altres entrades que vulgueu suprimir. A continuació, a la part superior dreta, toqueu Suprimeix Suprimeix.

Suprimir una imatge de la pàgina Pestanya nova

Per veure els llocs web que més visiteu, obriu una pestanya nova. Per suprimir una imatge, toqueu-la i manteniu-la premuda. A continuació, seleccioneu Suprimeix.

Què es mostra a la pàgina de l'historial

A la pàgina Historial podeu consultar les pàgines web que heu visitat a Chrome durant els 90 darrers dies. No s'hi emmagatzemen les pàgines de Chrome que heu visitat, com ara chrome://settings, les pàgines que heu visitat en mode d'incògnit ni les que heu suprimit de l'historial de navegació.

Si teniu la sessió iniciada a Chrome i sincronitzeu l'historial, a la pàgina Historial es mostraran les pàgines web que heu visitat en tots els vostres dispositius sincronitzats durant molt més temps.

Navegar en privat

Si no voleu que es desi el vostre historial de navegació a Chrome, podeu navegar en privat amb el mode d'incògnit.

Feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu? El vostre administrador de xarxa pot desactivar l'historial de navegació. En aquest cas, les pàgines web que visiteu no es mostraran a la pàgina Historial. Obteniu informació sobre com s'utilitza un dispositiu Chrome gestionat.