Consultar i suprimir l'historial de navegació de Chrome

Podeu consultar l'historial de navegació a Chrome. També podeu continuar navegant per on ho vau deixar en un ordinador de taula o portàtil i trobar cerques relacionades.

Si no voleu que es desi un registre de les pàgines que heu visitat a Chrome, podeu suprimir tot l'historial de navegació o una part. Suprimir l'historial de navegació tindrà efecte sobre tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada a Chrome i l'historial se sincronitza amb el vostre Compte de Google.

Per separat, també podeu suprimir l'historial de cerques de Google del compte.

Què es mostra a l'historial

L'historial mostra les pàgines que heu visitat a Chrome durant els 90 darrers dies. No emmagatzema:

• Pàgines de Chrome, com ara chrome://settings
  • Pàgines que heu visitat en navegació privada
  • Pàgines suprimides de l'historial de navegació

Consell: si teniu la sessió iniciada a Chrome i sincronitzeu l'historial, a Historial també es mostraran les pàgines que heu visitat als dispositius sincronitzats.

Cercar l'historial
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
Cercar una pàgina de l'historial
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introduïu @history.
  3. Premeu Tab o Espai. També podeu fer clic a Historial de cerques Cerca als suggeriments.
  4. Introduïu les paraules clau de la pàgina que heu visitat anteriorment.
  5. Seleccioneu la pàgina de la llista.
Suprimir l'historial
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. A la part esquerra, feu clic a Esborra les dades de navegació.
  5. Seleccioneu quin volum de l'historial voleu suprimir.
    • Per esborrar totes les dades, seleccioneu Sempre.
  6. Marqueu les caselles corresponents a la informació que vulgueu que Chrome esborri, inclosa l'opció Historial de navegacióObteniu més informació sobre els tipus de dades de navegació que podeu suprimir.
  7. Feu clic a Esborra les dades.
Suprimir un element de l'historial
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. Marqueu les caselles de tots els elements que vulgueu suprimir de l'historial.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Suprimeix.
  6. Feu clic a Suprimeix.
Consell: per cercar alguna cosa concreta, feu servir la barra de cerca de la part superior.
Suprimir una imatge de drecera de la pàgina Pestanya nova

Per veure els llocs web que més visiteu, obriu una pestanya nova.

Per suprimir una imatge de drecera:

1. Col·loqueu el cursor a sobre la imatge que vulgueu suprimir.
  2. A la part superior dreta de la imatge, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix Suprimeix.
Cercar l'historial per grup
A la pestanya "Per grup" de la pàgina Historial, Chrome organitza l'historial de navegació i de cerques en grups. Aquí podreu trobar fàcilment la vostra activitat de navegació anterior i continuar la recerca amb cerques relacionades.
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introduïu els termes de cerca.
  3. A sota de la barra d'adreces, feu clic a Reprèn la navegació.

També podeu accedir a la visualització "Per grup" directament des de la pàgina "Historial de Chrome":

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Historial i, a continuació, Historial.
  3. A la pestanya "Per grup", podeu seleccionar el grup que voleu revisar.

Consells:

• Per obrir totes les pàgines d'un grup en un grup de pestanyes nou, al costat de l'element cercat, seleccioneu Més Més i, a continuació, Obre'ls tots en un grup de pestanyes nou.
  • A la part inferior de la pàgina, podeu trobar cerques suggerides.
Suprimir elements de l'historial per grups

L'historial de navegació sensible es pot amagar automàticament. Podeu trobar aquestes pàgines al quadre de cerca de la pàgina Historial. Per exemple, si heu cercat un tema sobre salut i voleu tornar a consultar-lo, escriviu el tema de salut al quadre de cerca.

Podeu suprimir manualment una o totes les pàgines d'un grup.

• Per suprimir una pàgina d'un grup: al costat de l'element cercat, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix de l'historial.
  • Per suprimir totes les pàgines d'un grup: al costat del grup, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix tots els elements de l'historial.
Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les targetes per reprendre la navegació a la pàgina Pestanya nova.

Navegar en privat

Si no voleu que es desi el vostre historial de navegació a Chrome, podeu navegar en privat amb el mode d'incògnit.

Si feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que l'administrador de la xarxa pugui desactivar l'historial de navegació. En aquest cas, les pàgines que visiteu no es mostraran a l'historial. Obteniu informació sobre com s'utilitza un dispositiu Chrome gestionat.