Slett Chrome-nettleserloggen din

Hvis du ikke vil ha noen logg over nettsider du har besøkt i Chrome, kan du slette hele eller deler av nettlesingsloggen din. Hvis du sletter nettlesingsloggen, slettes den på alle enheter der du har slått på synkronisering og logget på Chrome.

Loggen fjernes fra Chrome. Du kan også slette Google-søkeloggen fra kontoen din.

Finn ut mer om hvordan du slår på eller av synkronisering i Chrome.

Se loggen din

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Logg Logg.

Tøm loggen

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Logg Logg.
  3. Trykk på Slett nettleserdata nederst.
  4. Merk av for Nettleserlogg. Det kan være avmerket som standard.
  5. Fjern avmerkingen for eventuelle andre elementer du ikke vil slette.
  6. Trykk på Fjern nettleserdata og så Fjern nettleserdata.
  7. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

For å slette søkeloggen, finn ut hvordan du sletter aktivitet som er lagret i Min aktivitet.

Slett elementer fra loggen

Du kan slette bestemte deler av loggen. For å søke etter noe spesifikt, bruk søkefeltet øverst.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Logg Logg.
  3. Trykk på Endre nederst.
  4. Merk av for oppføringer du vil slette.
  5. Trykk på Slett.
  6. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Fjern foreslåtte sider fra nye faner

For å se nettstedene du besøker oftest, åpne en ny fane. For å fjerne et nettsted, trykk og hold på det. Trykk deretter på Fjern.

Dette kan du se på loggsiden

På loggsiden ser du nettsidene du har besøkt i Chrome i løpet av de siste 90 dagene. Logg-siden lagrer ikke Chrome-sider som chrome://settings, sider du har besøkt i inkognitomodus, eller sider du allerede har slettet fra nettlesingsloggen.

Hvis du er logget på Chrome og synkroniserer loggen, viser loggsiden nettsider du har besøkt på alle de synkroniserte enhetene, i mye lengre tid. Hvis du er logget av Chrome, viser ikke loggsiden nettsider du har besøkt på andre enheter.

Surf privat

Hvis du ikke vil at Chrome skal lagre nettleserloggen din i det hele tatt, kan du surfe privat med inkognitomodus.

Bruker du en Chromebook på jobben eller skolen? Nettverksadministratoren din kan slå av nettleserloggen. Hvis loggen er slått av, ser du ingen tidligere besøkte nettsider på Logg-siden. Finn ut mer om bruk av administrerte Chrome-enheter.