Chrome-selaushistorian näkeminen ja poistaminen

Voit tarkistaa selaushistoriasi Chromessa. Voit myös jatkaa tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella aloittamasi sisällön selaamista ja etsiä aiheeseen liittyviä hakuja.

Jos haluat, ettei Chromella avaamistasi sivuista jää jälkeä, voit poistaa selaushistorian kokonaan tai osittain. Selaushistorian poistaminen vaikuttaa kaikkiin laitteisiin, joilla olet kirjautuneena Chromeen ja joiden historian synkronoit Google-tilille.

Voit myös poistaa Google-hakuhistorian tililtäsi erikseen.

Mitä historiassa näkyy

Historiassa näkyvät sivut, joilla olet käynyt Chromella 90 viime päivän aikana. Sinne ei tallenneta näitä:

• Chrome-sivut, esim. chrome://settings
  • Sivut, joilla olet käynyt yksityisen selaamisen aikana
  • Selaushistoriasta poistetut sivut
Vinkki: Jos olet kirjautuneena Chromeen ja historia on synkronoitu, historiassa näkyvät myös sivut, joilla olet käynyt synkronoiduilla laitteilla.
Historiatiedot
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Historia .
Historian poistaminen
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Historia .
  3. Valitse sivun alareunasta Poista selausdata.
  4. Valitse Selaushistoria. Se on ehkä valittu jo valmiiksi.
  5. Poista valinta kohdista, joita et halua poistaa.
  6. Valitse Poista selaustiedot ja sitten Poista selaustiedot.
  7. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.
Kohteen poistaminen historiasta
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Historia .
  3. Valitse alareunasta Muokkaa.
  4. Katso, mitkä kohteet haluat poistaa.
  5. Valitse Poista.
  6. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.
Vinkki: Tiettyä tapahtumaa voi etsiä sivun yläreunassa olevan hakukentän kautta.

Ehdotettujen sivustojen poistaminen Uusi välilehti ‑sivulta

1. Avaa iPhonella tai iPadilla uusi välilehti.
  2. Jos haluat poistaa kuvan, kosketa sitä pitkään.
  3. Valitse Poista.

Yksityinen selaus

Jos et halua Chromen tallentavan selaushistoriaasi ollenkaan, voit selata yksityisesti incognito-tilassa.

Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, verkon järjestelmänvalvoja voi laittaa selaushistorian pois päältä. Jos historia on laitettu pois päältä, siinä ei näy sivuja, joilla olet käynyt. Lue lisää hallinnoidun Chrome-laitteen käytöstä.