Veure i suprimir l'historial de navegació de Chrome

Podeu consultar l'historial de navegació a Chrome. En un ordinador de taula o portàtil, podeu utilitzar la visualització de recorreguts de l'historial per continuar navegant i trobar cerques relacionades.

Si no voleu que es desi un registre de les pàgines que heu visitat a Chrome, podeu suprimir tot l'historial de navegació o una part. Si suprimiu l'historial de navegació, s'aplicarà a tots els dispositius en què tingueu la sincronització activada i la sessió a Chrome iniciada. Si voleu, també podeu desactivar la visualització de l'historial de recorreguts.

Per separat, també podeu suprimir l'historial de cerques de Google del compte.

Obteniu més informació sobre com podeu activar o desactivar la sincronització a Chrome.

Veure l'historial

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.

Esborrar l'historial

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. A la part esquerra, feu clic a Esborra les dades de navegació. Es mostrarà un quadre.
  5. Al menú desplegable, seleccioneu la quantitat d'elements de l'historial que vulgueu suprimir. Per esborrar totes les dades, seleccioneu Tot el període.
  6. Marqueu les caselles corresponents a la informació que vulgueu esborrar de Chrome, inclosa l'opció "Historial de navegació". Obteniu més informació sobre els tipus de dades de navegació que podeu suprimir.
  7. Feu clic a Esborra les dades.

Per suprimir l'historial de cerques, obteniu informació sobre com podeu esborrar les activitats desades a La meva activitat.

Suprimir un element de l'historial

Podeu suprimir elements concrets de l'historial. Per cercar-ne un, feu servir la barra de cerca de la part superior.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. Marqueu les caselles de tots els elements que vulgueu suprimir de l'historial.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Suprimeix.
  6. Feu clic a Suprimeix per confirmar-ho.

Suprimir una imatge de drecera de la pàgina Pestanya nova

Per veure els llocs web que més visiteu, obriu una pestanya nova.

Per suprimir una imatge de drecera:

1. Col·loqueu el cursor a sobre la imatge que vulgueu suprimir.
  2. A la part superior dreta de la imatge, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix Suprimeix.

Començar a utilitzar els recorreguts

A la pestanya Recorreguts de la pàgina de l'historial, l'historial de navegació de Chrome i les cerques s'organitzen per tema i es presenten en seccions de recorreguts. Aquí podreu trobar fàcilment la vostra activitat de navegació anterior i continuar la recerca amb cerques relacionades. Si afegiu una pàgina a les adreces d'interès o a un grup de pestanyes, la pàgina s'etiqueta a la dreta.

Per veure els recorreguts

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la barra d'adreces, introduïu els termes de cerca.
  3. Toqueu l'etiqueta Reprèn la recerca quan es mostri a sota de la barra d'adreces.

També podeu accedir a la visualització de recorreguts directament des de la pàgina de l'historial de Chrome.

• Per activar o desactivar els recorreguts: a la pestanya Recorreguts, a l'esquerra, feu clic a Activa els recorreguts o Desactiva els recorreguts.
  • Per obrir totes les pàgines d'un recorregut en pestanyes noves: al costat de l'element cercat, feu clic a Més Més i, a continuació, Obre'ls tots en un grup de pestanyes nou.
Consell: a la part inferior de la pàgina, podeu trobar cerques suggerides relacionades amb els vostres recorreguts.

Per suprimir elements dels recorreguts

Alguns recorreguts que poden ser sensibles s'amaguen automàticament, però es poden trobar al quadre de cerca de la pàgina Recorreguts. Per exemple, si heu cercat un tema sobre salut i voleu tornar a consultar aquest recorregut, escriviu el tema de salut al quadre de cerca.

Podeu suprimir manualment un recorregut o una pàgina d'un recorregut.

• Per suprimir una pàgina d'un recorregut: al costat de l'element cercat, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix de l'historial.
  • Per suprimir totes les pàgines d'un recorregut: al costat de l'element cercat, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix tots els elements de l'historial.

Què es mostra a la pàgina de l'historial

A la pàgina Historial podeu consultar les pàgines web que heu visitat a Chrome durant els 90 darrers dies. No s'hi emmagatzemen les pàgines de Chrome que heu visitat, com ara chrome://settings, les pàgines que heu visitat en mode d'incògnit ni les que heu suprimit de l'historial de navegació.

Si teniu la sessió iniciada a Chrome i sincronitzeu l'historial, a la pàgina Historial es mostraran les pàgines web que heu visitat en tots els vostres dispositius sincronitzats durant molt més temps. Si teniu la sessió tancada a Chrome, les pàgines web que heu visitat als altres dispositius no es mostraran a la pàgina Historial.

Navegar en privat

Si no voleu que es desi el vostre historial de navegació a Chrome, podeu navegar en privat amb el mode d'incògnit.

Feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu? El vostre administrador de xarxa pot desactivar l'historial de navegació. En aquest cas, les pàgines web que visiteu no es mostraran a la pàgina Historial. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.