Suprimir l'historial de navegació de Chrome

Si no voleu que es registrin les pàgines web que heu visitat amb Chrome, podeu suprimir tot l'historial de navegació o una part en tots els dispositius en què hàgiu activat la sincronització i tingueu iniciada la sessió a Chrome.

L'historial se suprimirà de Chrome. Per separat, també podeu suprimir l'historial de cerques de Google del compte.

Obteniu més informació sobre com podeu activar o desactivar la sincronització a Chrome.

Veure l'historial

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.

Esborrar l'historial

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. A la part esquerra, feu clic a Esborra les dades de navegació. Es mostrarà un quadre.
  5. Al menú desplegable, seleccioneu la quantitat d'elements de l'historial que vulgueu suprimir. Per esborrar totes les dades, seleccioneu Tot el període.
  6. Marqueu les caselles corresponents a la informació que vulgueu esborrar de Chrome, inclosa l'opció "Historial de navegació". Obteniu més informació sobre els tipus de dades de navegació que podeu suprimir.
  7. Feu clic a Esborra les dades.

Per suprimir l'historial de cerques, obteniu informació sobre com podeu esborrar les activitats desades a La meva activitat.

Suprimir un element de l'historial

Podeu suprimir elements concrets de l'historial. Per cercar-ne un, feu servir la barra de cerca de la part superior.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. Marqueu les caselles de tots els elements que vulgueu suprimir de l'historial.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Suprimeix.
  6. Feu clic a Suprimeix per confirmar-ho.

Suprimir una imatge de la pàgina Pestanya nova

Per veure els llocs web que més visiteu, obriu una pestanya nova. Per suprimir una imatge, col·loqueu el cursor a sobre i feu clic a Suprimeix Suprimeix.

Què es mostra a la pàgina de l'historial

A la pàgina Historial podeu consultar les pàgines web que heu visitat a Chrome durant els 90 darrers dies. No s'hi emmagatzemen les pàgines de Chrome que heu visitat, com ara chrome://settings, les pàgines que heu visitat en mode d'incògnit ni les que heu suprimit de l'historial de navegació.

Si teniu la sessió iniciada a Chrome i sincronitzeu l'historial, a la pàgina Historial es mostraran les pàgines web que heu visitat en tots els vostres dispositius sincronitzats durant molt més temps. Si teniu la sessió tancada a Chrome, les pàgines web que heu visitat als altres dispositius no es mostraran a la pàgina Historial.

Navegar en privat

Si no voleu que es desi el vostre historial de navegació a Chrome, podeu navegar en privat amb el mode d'incògnit.

Feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu? El vostre administrador de xarxa pot desactivar l'historial de navegació. En aquest cas, les pàgines web que visiteu no es mostraran a la pàgina Historial. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.