Slet din cache, historik og andre browserdata

Du har kontrol over dine browserdata. Disse oplysninger omfatter bl.a. din browser- og downloadhistorik samt gemte formulardata. Du kan slette alle dine data eller blot nogle data fra en bestemt periode.

Slet alle dine browserdata

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på menuen Chrome Menu øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer > Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de typer oplysninger, du vil fjerne, i den dialogboks, der åbnes.
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, du vil slette. Vælg altid for at slette alt.
  6. Klik på Slet browserdata.

Slet specifikke elementer fra dine browserdata

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge specifikke elementer, der skal slettes. Klik på disse links for at se mere detaljerede vejledninger.

Sådan sletter du andre oplysninger

Følgende elementer kan ikke slettes via "Ryd browserdata":

• Indstillinger for indhold
  • Søgemaskiner
  • Udvidelsesdata
  • Indstillinger for flash-lager

Klik nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du sletter hver type data, eller få oplysninger om, hvilke data der ikke slettes,

Indstillinger for indhold

Dine indstillinger for indhold administrerer, hvordan websites kan gemme cookies, anvende din placering, anvende dit kamera og andre ting. Få oplysninger om, hvordan du sletter dine indstillinger for indhold.

Søgemaskiner

Din standardsøgemaskine bruges, når du foretager en søgning via adresselinjen. Hvis du bruger specifikke søgeord i dine søgetermer, kan andre søgemaskiner blive anvendt. De websites, du besøger, kan også registrere sig selv som søgemaskiner og vise din browserhistorik.

Bemærk, at den søgehistorik, der gemmes på Google, ikke slettes, når du sletter din browserhistorik i Chrome. Administrer den søgehistorik, der gemmes på Google, på history.google.com.

Få oplysninger om, hvordan du vælger din standardsøgemaskine

Udvidelser
Udvidelser kan gemme data på din computer eller på din Google-konto. Udvidelser er software, som ikke ejes af Chrome, så hvis du vil slette disse data, er du nødt til at afinstallere udvidelsen.
Indstillinger for flash-lager
Indstillinger for flash-lager kan slettes via muligheden "Cookies og andre website- og plugindata" i feltet Ryd browserdata.
Oplysninger om de data, der slettes

Følgende oplysninger gælder for Google Chrome i Windows, Linux, Chrome OS og på Mac.

• Browserhistorik: Når du rydder din browserhistorik, slettes følgende:
    • Webadresser, som du har besøgt, fra siden Historik
    • Øjebliksbilleder af disse sider, der vises på siden Ny fane
    • Alle IP-adresser, der er forudhentet fra disse sider
  • Downloadhistorik: Listen over filer, som du har downloadet via Google Chrome, ryddes, men selve filerne fjernes ikke fra din computer.
  • Cookies, website- og plugindata:
  • Cache: Tekst fra websites, som du har besøgt i Google Chrome, fjernes fra din computer. Browsere gemmer dele af websider, så de kan indlæses hurtigere næste gang, du besøger dem.
  • Adgangskoder: Oplysninger om adgangskoder slettes.
  • Formulardata: Alle dine AufoFyld-poster og oplysninger om tekst, du har indtastet i webformularer, slettes.
  • Ryd data fra hostede apps: Data fra de apps, du har føjet til Chrome fra Chrome Webshop, f.eks. det lokale lager, der anvendes af Gmail Offline, slettes.
  • Fjern godkendelse af indholdslicenser: Dette forhindrer Flash Player i at afspille tidligere vist beskyttet indhold, f.eks. film eller musik, du har købt. Det anbefales, at du fjerner godkendelsen af indholdslicenser, før du sælger eller forærer din computer væk.