Slet din cache og andre browserdata

Du har kontrol over dine browserdata. Disse data omfatter ting som din browser- og downloadhistorik og gemte formulardata. Brug dialogboksen "Ryd browserdata" til at slette alle dine data eller blot en del af dine data, der er indsamlet inden for en bestemt periode.

Slet alle dine data

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Værktøjer.
  3. Vælg Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne for de typer oplysninger, du vil fjerne, i dialogboksen.
  5. Brug menuen i toppen for at vælge mængden af data, du vil slette. Vælg Ryd alt for at slette alt.
  6. Klik på Ryd browserdata.

Slet bestemte elementer fra dine browserdata

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge bestemte elementer, der skal slettes. Klik på disse links for at få flere oplysninger.

Oplysninger om de data, der slettes

Disse oplysninger gælder for hver enkelt type browserdata og gælder for Google Chrome i Windows, Mac, Linux og Chrome OS.

• Browserhistorik: Hvis du rydder din browserhistorik, slettes følgende:
    • Webadresser, som du har besøgt via siden Historik
    • Cachelagret tekst fra disse sider
    • Øjebliksbilleder af disse sider til billeder, der vises på siden Ny fane
    • Eventuelle ip-adresser, som på forhånd er hentet fra disse sider
  • Downloadhistorik: Listen over filer, som du har downloadet via Google Chrome, ryddes, men selve filerne fjernes ikke fra din computer.
  • Cookies, website- og plugindata:
  • Cache: Tekst på websider, som du har besøgt i Google Chrome, fjernes fra din computer. Browsere gemmer elementer af websider for at fremskynde indlæsningen af websiden ved dit næste besøg.
  • Adgangskoder: Oplysninger om brugernavne og adgangskoder slettes. Hvis du bruger Mac, slettes dine adgangskoder fra Keychain Access.
  • Formulardata: Alle dine AufoFyld-poster og registreringer af tekst, som du har indtastet i webformularer, slettes.
  • Ryd data i hostede apps: Data fra de apps, som du har føjet til Chrome fra Chrome Webshop, slettes, f.eks. det lokale lager, der anvendes af Gmail Offline.
  • Fjern godkendelse for indholdslicenser: Dette forhindrer Flash Player i at afspille tidligere vist beskyttet indhold, f.eks. film eller musik, som du har købt. Du bør fjerne godkendelsen af indholdslicenser, før du sælger eller giver din computer videre.