Slet din cache og andre browserdata

Du har kontrol over dine browserdata. Disse data omfatter ting som din browser- og downloadhistorik og gemte formulardata. Brug dialogboksen "Ryd browserdata" til at slette alle dine data eller blot en del af dine data, der er indsamlet i en bestemt periode.

Slet alle dine data

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu i browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Flere værktøjer.
  3. Vælg Slet browserdata.
  4. I den dialogboks, der vises, skal du markere afkrydsningsfelterne for de typer oplysninger, der skal fjernes.
  5. Brug menuen øverst til at vælge, hvor meget data der skal slettes. Vælg altid for at slette alt.
  6. Klik på Slet browserdata.

Slet specifikke elementer fra dine browserdata

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge specifikke elementer, der skal slettes. Klik på disse links for at se mere detaljerede vejledninger.

Oplysninger om de data, der slettes

Disse oplysninger er knyttet til hver enkelt type browserdata og gælder for Google Chrome i Windows, Mac, Linux og Chrome OS.

• Browserhistorik: Når du rydder browserdata, slettes følgende:
    • Webadresser, du har besøgt, fra siden Historik
    • Cachelagret tekst på disse sider
    • Øjebliksbilleder af disse sider, der vises på siden Ny fane
    • Alle IP-adresser, der er forudhentet fra disse sider
  • Downloadhistorik: Listen over filer, som du har downloadet via Google Chrome, ryddes, men selve filerne fjernes ikke fra din computer.
  • Cookies, website- og plugindata:
  • Cache: Tekst fra websites, som du har besøgt i Google Chrome, fjernes fra din computer. Browsere gemmer elementer af websider for at fremskynde indlæsningen af websiden ved dit næste besøg.
  • Adgangskoder: Oplysninger om brugernavne og adgangskoder slettes. Hvis du bruger Mac, slettes dine adgangskoder fra Keychain Access.
  • Formulardata: Alle dine AufoFyld-poster og registreringer af tekst, som du har indtastet i webformularer, slettes.
  • Ryd data i hostede apps: Data fra de apps, som du har føjet til Chrome fra Chrome Webshop, slettes, f.eks. det lokale lager, der anvendes af Gmail Offline.
  • Fjern godkendelse for indholdslicenser: Dette forhindrer Flash Player i at afspille tidligere vist beskyttet indhold, f.eks. film eller musik, som du har købt. Du bør fjerne godkendelsen af indholdslicenser, før du sælger eller giver din computer videre.