Geavanceerde beveiligingsinstellingen

Google Chrome is uitgerust met beveiligingsmaatregelen om u te beschermen terwijl u browst op het web. Volg deze stappen om deze instellingen aan te passen:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. U kunt de volgende instellingen aanpassen:

Wijzig deze instellingen niet, tenzij u zeker weet wat u doet.

• Bescherming tegen phishing en malware
      Deze optie is standaard ingeschakeld in het gedeelte 'Privacy'. Wanneer de optie is ingeschakeld, waarschuwt Google Chrome u als de site die u probeert te bezoeken, wordt verdacht van phishing of malware. Meer informatie over het opsporen van phishing en malware
    • SSL-certificaten en -instellingen
      Ga naar het gedeelte 'HTTPS/SSL' om uw SSL-certificaten en -instellingen te beheren.
    • Instellingen voor webinhoud
      Klik op Instellingen voor inhoud in het gedeelte 'Privacy' om de instellingen voor cookies, afbeeldingen, JavaScript, plug-ins, pop-ups en het delen van uw locatie aan te passen. Meer informatie over het beheren van uw instellingen voor webinhoud

Ontdek hoe Google Chrome technologieën zoals sandboxing en automatische updates gebruikt om u te beschermen op internet. Voor meer tips over het beschermen van uw gezinsleden terwijl ze op internet actief zijn, leest u de Online veiligheidstips.