Geavanceerde beveiligingsinstellingen

Google Chrome is uitgerust met beveiligingsmaatregelen om u te beschermen terwijl u browst op het web. Ga als volgt te werk om deze instellingen aan te passen:

1. Open Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
  4. Wijzig de volgende instellingen. Wij raden u aan deze instellingen niet te wijzigen, tenzij u zeker weet wat u doet.
    • Bescherming tegen phishing en malware: Deze optie is standaard ingeschakeld in het gedeelte Privacy. Wanneer de optie is ingeschakeld, waarschuwt Google Chrome u als de site die u probeert te bezoeken, wordt verdacht van phishing of malware. Meer informatie over het opsporen van phishing en malware.
    • SSL-certificaten en -instellingen: Ga naar het gedeelte 'HTTPS/SSL' om uw SSL-certificaten en -instellingen te beheren.
    • Instellingen voor webinhoud: Klik op Instellingen voor inhoud in het gedeelte Privacy om de instellingen voor cookies, afbeeldingen, JavaScript, plug-ins, pop-ups en het delen van uw locatie aan te passen. Meer informatie over het beheer van uw instellingen voor webinhoud.

Ontdek hoe Google Chrome technologieën zoals sandboxing en automatische updates gebruikt om u te beschermen op internet. Voor meer tips over het beschermen van uw gezinsleden terwijl ze op internet actief zijn, leest u de tips voor online veiligheid van Google.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.