Uw browsegeschiedenis verwijderen

U kunt uw browsegeschiedenis volledig of gedeeltelijk wissen uit Google Chrome. Als u bent ingelogd bij Chrome op meerdere computers of apparaten, is het verwijderen van de browsegeschiedenis van invloed op alle andere apparaten.

Uw volledige browsegeschiedenis wissen

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Extra.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen.
  4. Vink het selectievakje 'Browsegeschiedenis wissen' aan in het dialoogvenster dat wordt weergegeven.
  5. Gebruik de vervolgkeuzelijst bovenaan om de hoeveelheid gegevens te selecteren die u wilt verwijderen. Selecteer het eerste gebruik om uw volledige browsegeschiedenis te verwijderen.
  6. Klik op Browsegegevens wissen.

De volgende informatie wordt verwijderd wanneer u uw browsegeschiedenis wist:

• Webadressen die u heeft bezocht. Deze staan vermeld op de pagina 'Geschiedenis'.
  • Tekst van bezochte pagina's die is opgeslagen in het cachegeheugen.
  • Momentopnamen van uw meest bezochte pagina's op de nieuwe tabbladpagina.
  • Elk IP-adres dat met prefetching is opgehaald van pagina's die u heeft bezocht.

Specifieke items uit uw browsegeschiedenis wissen

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Geschiedenis.
  3. Beweeg uw muis over de items die u wilt verwijderen.
  4. Vink de selectievakjes voor de items aan.
  5. Klik op de knop Geselecteerde items verwijderen boven aan de pagina.
  6. Klik op OK wanneer het bevestigingsvenster wordt weergegeven.

Uw browsegeschiedenis in uw adresbalk wissen

Als u wilt voorkomen dat items uit uw browsegeschiedenis in uw adresbalk worden weergegeven, volgt u de stappen hierboven om uw volledige browsegeschiedenis te wissen. U kunt ook de voorspellingsservice voor de adresbalk uitschakelen als u niet wilt dat Google Chrome de zoekopdrachten en webadressen aanvult die u in de adresbalk typt.

Uw browsegeschiedenis wissen van de nieuwe tabbladpagina

De nieuwe tabbladpagina geeft een lijst met uw meest bezochte sites weer. Als u een bepaalde miniatuur wilt verwijderen, beweegt u met uw muisaanwijzer over een miniatuur. Klik vervolgens op de x die in de rechterbovenhoek van het frame wordt weergegeven.

Miniaturen die u verwijdert, worden niet opnieuw op de pagina weergegeven. Als u alleen lege miniaturen op de pagina wilt weergeven, wist u uw browsegeschiedenis helemaal.