Selaushistorian poistaminen

Voit poistaa Google Chromen koko selaushistorian tai osan siitä. Jos olet kirjautunut Chromeen useilla tietokoneilla tai laitteilla, selaushistorian poistaminen vaikuttaa kaikkiin muihin laitteisiin.

Koko selaushistorian poistaminen

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Työkalut.
  3. Valitse Poista selaustiedot.
  4. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta Poista selaushistoria -valintaruutu.
  5. Valitse ylhäällä olevasta valikosta poistettavat tiedot. Valitse Kaikki, jos haluat poistaa koko selaushistoriasi.
  6. Napsauta Poista selaustiedot.

Seuraavat tiedot poistetaan selainhistorian poistamisen yhteydessä:

• Historia-sivulla luetellut vierailemasi verkko-osoitteet
  • välimuistiin tallennettu vierailemiesi sivujen teksti
  • Uusi välilehti -sivulla näytettävät kuvakaappaukset useimmin avatuista sivuistasi
  • käymiltäsi sivuilta noudetut IP-osoitteet.

Tiettyjen kohteiden poistaminen selaushistoriasta

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Historia.
  3. Vie osoitin poistettavien kohteiden päälle.
  4. Valitse ruudut poistettavien kohteiden kohdalla.
  5. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Poista valitut kohteet -painiketta.
  6. Klikkaa OK, kun näkyviin tulee vahvistusikkuna.

Selaushistorian poistaminen osoitepalkista

Jos haluat estää selaushistoriasta löytyneitä osumia näkymästä osoitepalkissa, voit tyhjentää koko selaushistoriasi seuraamalla yllä olevia ohjeita. Voit myös poistaa käytöstä osoitepalkin ennakointipalvelun, jos et halua Google Chromen täydentävän osoitepalkkiin kirjoittamiasi hakusanoja ja verkko-osoitteita.

Selaushistorian poistaminen Uusi välilehti -sivulta

Uusi välilehti -sivulta näet luettelon verkkosivustoista, joita käytät eniten. Voit poistaa pikkukuvia sivulta siirtämällä hiiren osoittimen kuvan päälle. Klikkaa sitten kehyksen oikeassa yläkulmassa näkyvää x-kuvaketta.

Poistamiasi pikkukuvia ei enää näytetä sivulla. Voit palauttaa sivulle tyhjät pikkukuvat tyhjentämällä selaushistoriasi.