Blockera eller tillåta popup-fönster i Chrome

Som standard hindras popup-fönster automatiskt från att visas på skärmen i Google Chrome. När ett popup-fönster blockeras visas ikonen Blockering av popup-fönster Popupfönster har blockerats i adressfältet. Du kan även välja att tillåta popup-fönster.

Om du fortfarande får popup-fönster efter att du har inaktiverat dem:

Aktivera eller inaktivera popup-fönster

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet Inställningar.
  3. Tryck på Behörigheter följt av Popup-fönster och omdirigeringar.
  4. Inaktivera Popup-fönster och omdirigeringar.

Tillåta popup-fönster från en viss webbplats

Popup-fönster måste inte vara annonser eller spam. På vissa webbplatser används popup-fönster för fullt legitimt innehåll.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en sida där popup-fönster blockeras.
  3. Tryck på Visa alltid längst ned.

Tillåta eller blockera aviseringar från en viss webbplats

1. Öppna Chrome Chrome på Android-enheten.
  2. Öppna webbplatsen som du vill ändra aviseringar från.
  3. Tryck på Sidinformation Default (Secure) till vänster om adressfältet följt av Behörigheter.
    • Om en meny öppnas: välj inställningen du vill ändra.
    • Om ingen meny öppnas: behörigheter är inställda på standardinställningarna.

Popup-fönster från min webbplats blockeras

Chrome blockerar popup-fönster som användare kanske inte tycker är användbara.

Om popup-fönster blockeras på en webbplats som du äger läser du rapporten om otillåten användning. Rapporten innehåller information om eventuella problem på webbplatsen som du kan åtgärda.