Blockera eller tillåta popup-fönster i Chrome

Som standard hindras popup-fönster automatiskt från att visas på skärmen i Google Chrome. När ett popup-fönster blockeras visas ikonen Blockering av popup-fönster Popupfönster har blockerats i adressfältet. Du kan även välja att tillåta popup-fönster.

Om du fortfarande får popup-fönster efter att du har inaktiverat dem:

Aktivera eller inaktivera popupfönster

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Innehållsinställningar följt av Blockera popup-fönster.
  4. Aktivera eller inaktivera Blockera popup-fönster.

Tillåta popupfönster för en viss webbplats

Popupfönster måste inte vara annonser eller spam. På vissa webbplatser används popupfönster för fullt legitimt innehåll.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna en sida där popupfönster blockeras.
  3. Tryck på Visa alltid längst ned under Blockering av popup-fönster.

Åtgärda problem med popupfönster

Om du besöker en sida där ett popup-fönster eller en dialogruta inte går att stänga kan du testa följande steg:

1. Aktivera flygplansläget på mobilen.
  2. Avsluta Google Chrome.
  3. Stäng fliken som blockerades av popup-fönstret eller dialogrutan.

Popup-fönster från min webbplats blockeras

Chrome blockerar popup-fönster som användare kanske inte tycker är användbara.

Om popup-fönster blockeras på en webbplats som du äger läser du rapporten om otillåten användning. Rapporten innehåller information om eventuella problem på webbplatsen som du kan åtgärda.