Pop-ups in Chrome blokkeren of toestaan

Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat je ze niet automatisch op je scherm te zien krijgt. Als er een pop-up wordt geblokkeerd, staat er Pop-ups geblokkeerd Pop-up geblokkeerd in de adresbalk. Je kunt er ook voor kiezen pop-ups toe te staan.

Als je nog steeds pop-ups krijgt nadat je ze hebt uitgezet:

Pop-ups aan- of uitzetten

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content en dan Pop-ups blokkeren.
  4. Zet Pop-ups blokkeren aan of uit.

Pop-ups voor een specifieke site toestaan

Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Sommige legitieme websites laten webcontent zien in pop-upvensters.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een pagina waarop pop-ups worden geblokkeerd.
  3. Tik onderaan op Altijd weergeven onder 'Pop-ups geblokkeerd'.

Problemen met pop-ups oplossen

Als je een pagina bezoekt met een pop-upvenster of dialoogvenster dat je niet kunt sluiten, probeer je deze stappen:

1. Zet de vliegtuigmodus van je telefoon aan.
  2. Sluit Google Chrome.
  3. Sluit het tabblad met de vervelende pop-up of het dialoogvenster.

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers misschien niet nuttig vinden.

Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport Misleidende functionaliteit. In het rapport zie je of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.