Pop-ups in Chrome blokkeren of toestaan

Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven op je scherm. Als er een pop-up wordt geblokkeerd, wordt de adresbalk gemarkeerd als Pop-ups geblokkeerd Pop-up geblokkeerd. Je kunt er ook voor kiezen pop-ups toe te staan.

Als er nog steeds pop-ups worden weergeven nadat je deze hebt uitgeschakeld, is je apparaat mogelijk geïnfecteerd met malware. Lees hoe je malware kunt verwijderen.

Pop-ups aan- of uitzetten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer Instellingen.
  3. Tik op Rechten en dan Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Pop-ups van een specifieke site toestaan

Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Sommige legitieme websites geven webcontent weer in pop-upvensters.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een pagina waarop pop-ups worden geblokkeerd.
  3. Tik onderaan op Altijd weergeven.

Meldingen van sommige sites toestaan of blokkeren

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.

2. Ga naar de website waarvan je geen meldingen wilt krijgen.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meeren dan Info Informatie.
  4. Tik op Rechtenen dan Meldingen.
    • Als je de instelling voor een specifieke website niet kunt vinden, kan de app je geen meldingen sturen.
  5. Selecteer Toestaan of Blokkeren.

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden.

Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.