Pop-ups in Chrome blokkeren of toestaan

Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven en uw scherm vullen. U kunt de pop-up blocker in- of uitschakelen. Als deze is ingeschakeld en een pop-up wordt geblokkeerd, wordt in de adresbalk het pop-up blocker-pictogram chrome pop-up blocked weergegeven.

Pop-ups in- of uitschakelen

Op de computer
  1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu in de rechterbovenhoek van Chrome.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik op de knop Instellingen voor inhoud onder 'Privacy'.
  5. Selecteer Sites niet toestaan pop-ups weer te geven (aanbevolen) of Alle sites toestaan pop-ups weer te geven onder 'Pop-ups'.
Op uw mobiele apparaat
  1. Open het Chrome-menu Menu.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen.
  4. Tik op Pop-ups en schakel ze in of uit.

Pop-ups van een specifieke site blokkeren of toestaan

Pop-ups van een site handmatig toestaan:

1. Klik aan het uiteinde van de adresbalk op het pop-up blocker-pictogram chrome pop-up blocked.
  2. Klik op de link van het pop-upvenster dat u wilt bekijken.
  3. Als u altijd pop-ups van deze site wilt bekijken, selecteert u de optie 'Pop-ups van [site] altijd weergeven'. De site wordt toegevoegd aan uw lijst met uitzonderingen. U kunt deze lijst beheren in het dialoogvenster 'Instellingen voor inhoud'.

Pop-ups van een bepaalde site altijd toestaan:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu in de rechterbovenhoek van Chrome.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik op de knop Instellingen voor inhoud onder 'Privacy'.
  5. Klik op Uitzonderingen beheren onder 'Pop-ups'.