Pop-ups beheren

Google Chrome blokkeert pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven en uw scherm vullen. Wanneer de browser pop-ups van een site blokkeert, wordt het pictogram pop-up geblokkeerd weergegeven in de adresbalk. Klik op het pictogram om de pop-ups te bekijken die zijn geblokkeerd, of om pop-up-instellingen te beheren voor de site.

Als u problemen heeft met het blokkeren van pop-ups, het opslaan van uw startpagina of het instellen van uw standaardzoekmachine, heeft een ongewenst programma misschien het beheer over uw instellingen overgenomen. Bekijk stappen voor het oplossen van problemen om u te helpen uw probleem op te lossen of probeer uw browserinstellingen opnieuw in te stellen.

Pop-ups voor een specifieke site bekijken

Volg de onderstaande stappen om geblokkeerde pop-ups voor een site weer te geven:

1. Als er pop-ups zijn geblokkeerd, wordt het pictogram pop-up geblokkeerd weergegeven in de adresbalk. Klik op het pictogram om een lijst met geblokkeerde pop-ups te bekijken.
  2. Klik op de link voor het pop-upvenster dat u wilt weergeven.
  3. Als u altijd pop-ups van deze site wilt bekijken, selecteert u de optie 'Pop-ups van [site] altijd weergeven'. De site wordt aan de lijst met uitzonderingen toegevoegd. U kunt deze lijst beheren via het dialoogvenster 'Instellingen voor inhoud'.

Ga als volgt te werk om pop-upvensters van een site handmatig toe te staan:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop Instellingen voor inhoud button.
  5. Klik in het gedeelte 'Pop-ups' op Uitzonderingen beheren.

Alle pop-ups toestaan

U kunt alle pop-ups toestaan door de pop-upblokkering uit te schakelen. Voer deze stappen uit:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop Instellingen voor inhoud button.
  5. Selecteer in het gedeelte 'Pop-ups' de optie 'Alle sites toestaan pop-ups weer te geven'. Pas toestemmingen voor specifieke websites aan door op Uitzonderingen beheren te klikken.

Gebruikt u een Chrome-apparaat op het werk of op school? Uw netwerkbeheerder kan het blokkeren van pop-ups voor u configureren. Als dit het geval is, kunt u deze instelling niet zelf wijzigen. Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat