Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena automaattisesti ponnahdusikkunoiden näkymisen. Kun ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näytetään Ponnahdusikkuna estetty ‑kuvake Ponnahdusikkuna estetty. Voit myös halutessasi sallia ponnahdusikkunat.

Jos näet ponnahdusikkunoita, vaikka olet poistanut ne käytöstä:

Ponnahdusikkunoiden käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää Asetukset.
  3. Valitse Käyttöoikeudet ja sitten Ponnahdusikkunat.
  4. Laita Ponnahdusikkunat pois päältä.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen

Kaikki ponnahdusikkunat eivät ole mainoksia tai roskasisältöä. Myös sääntöjä noudattavat verkkosivustot voivat näyttää sisältöä ponnahdusikkunoissa.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry sivulle, jolla ponnahdusikkunat on estetty.
  3. Valitse sivun alareunasta Näytä aina.

Tietyn sivuston ilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  3. Valitse osoitepalkin vasemmalta puolelta Sivun tiedot Default (Secure) ja sitten Luvat.
    • Jos valikko avautuu: Valitse asetus, jota haluat muuttaa.
    • Jos valikko ei avaudu: Lupiin sovelletaan alkuperäisiä asetuksia.

Sivustoni ponnahdusikkunat estetään

Chrome estää ponnahdusikkunat, joista ei ehkä ole hyötyä käyttäjille.

Jos omistamasi sivuston ponnahdusikkunat estetään, siirry Harhaanjohtavien käyttökokemusten raporttiin. Raportissa näet sivustoon mahdollisesti liittyvät ongelmat, joihin voit puuttua.