Ponnahdusikkunoiden hallinnoiminen

Google Chrome estää ponnahdusikkunoita ilmestymästä automaattisesti, mikä pitää näkymän selkeämpänä. Osoitepalkissa näytetään ilmoitus ponnahdusikkunan estosta-kuvake aina, kun selain estää sivustoa näyttämästä ponnahdusikkunoita. Kuvaketta klikkaamalla näet estetyt ponnahdusikkunat ja voit hallinnoida sivuston ponnahdusikkuna-asetuksia.

Jos sinulla on vaikeuksia ponnahdusikkunoiden estämisessä, etusivun tallentamisessa tai oletushakukoneen määrittämisessä, ylimääräinen ohjelma on ehkä vallannut asetuksesi. Yritä ratkaista ongelmasi vianetsintävaiheiden avulla tai kokeile selaimen asetusten nollaamista.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden näyttäminen

Jos haluat nähdä tietyn sivuston estetyt ponnahdusikkunat, noudata näitä ohjeita:

1. Jos ponnahdusikkunoita on estetty, osoitepalkissa näytetään ilmoitus ponnahdusikkunan estosta-kuvake. Klikkaamalla kuvaketta näet luettelon estetyistä ponnahdusikkunoista.
  2. Napsauta sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka haluat nähdä.
  3. Jos haluat nähdä sivuston ponnahdusikkunat aina, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto]. Tällöin sivusto lisätään poikkeusluetteloon, jota voit hallinnoida Sisältöasetukset-valintaikkunassa.

Jos haluat hyväksyä tietyn sivuston ponnahdusikkunat automaattisesti, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkuna-osiossa Hallinnoi poikkeuksia.

Kaikkien ponnahdusikkunoiden salliminen

Jos poistat ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käytöstä, kaikki ponnahdusikkunat sallitaan. Toimi seuraavasti:

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat-osiossa valinta Anna kaikkien sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita. Voit muokata haluamiesi verkkosivustojen käyttöoikeuksia klikkaamalla Hallinnoi poikkeuksia.

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt ponnahdusikkunoiden estotoiminnon asetuksen, et voi muuttaa sitä itse. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä