Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena automaattisesti ponnahdusikkunoiden näkymisen. Kun ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näkyy ponnahdusikkuna estetty ‑kuvake Ponnahdusikkuna estetty. Voit myös halutessasi sallia ponnahdusikkunat.

Jos näet ponnahdusikkunoita, vaikka olet estänyt niiden näkymisen, tietokoneellasi saattaa olla haittaohjelma. Lue lisää haittaohjelmien poistamisesta.

Ponnahdusikkunoiden käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiosta Sisältöasetukset.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat.
  6. Valitse yläreunan valitsimella Sallittu tai Estetty.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen

Kaikki ponnahdusikkunat eivät ole mainoksia tai roskasisältöä. Myös sääntöjä noudattavat verkkosivustot voivat näyttää sisältöä ponnahdusikkunoissa.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen
  1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Siirry sivulle, jolla ponnahdusikkunat on estetty.
  3. Valitse osoiteriviltä Ponnahdusikkuna estetty Ponnahdusikkuna estetty.
  4. Klikkaa sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka näyttämisen haluat sallia.
  5. Jos haluat aina nähdä sivuston ponnahdusikkunat, valitse Salli aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto] ja sitten Valmis.
Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen
  1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  5. Valitse Tietosuoja-osiosta Sisältöasetukset.
  6. Valitse Ponnahdusikkunat.
  7. Etsi sivusto Salli-kohdasta.
  8. Valitse sivuston oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Estä.

Jos sivusto ei ole luettelossa, valitse Estä-kohdasta Lisää. Kirjoita sivuston verkko-osoite. Anna osoite muodossa [*.]example.com, jos haluat estää kaikki sivuston ponnahdusikkunat.

Ponnahdusikkunoihin liittyvät ongelmat

Näetkö yhä ei-toivottuja ponnahdusikkunoita? Kokeile Chrome Cleanup Toolia (vain Windowsilla). Lue sitten lisää haittaohjelmien löytämisestä ja poistamisesta tietokoneelta.

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Verkon järjestelmänvalvoja voi ottaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käyttöön puolestasi. Tällöin et voi muuttaa valintaa itse. Lue lisää järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.

Tutustu verkkosivuston toiminnan hallintaan Chromen käytön yhteydessä.

Sivustoni ponnahdusikkunat estetään

Chrome estää ponnahdusikkunat, joista ei ehkä ole hyötyä käyttäjille.

Jos omistamasi sivuston ponnahdusikkunoita estetään, tutustu haitallisten toimintojen raporttiin. Raportissa näet sivustoon mahdollisesti liittyvät ongelmat, joihin voit puuttua.