Ponnahdusikkunoiden hallinnoiminen

Google Chrome estää ponnahdusikkunoita ilmestymästä automaattisesti, mikä pitää näkymän selkeämpänä. Osoitepalkissa näytetään blocked pop-up alert-kuvake aina, kun selain estää sivustoa näyttämästä ponnahdusikkunoita. Voit estää tai sallia tiettyjen ponnahdusikkunoiden näyttämisen manuaalisesti.

Kaikkien ponnahdusikkunoiden estäminen

Voit estää ponnahdusikkunat ottamalla käyttöön Chromen ponnahdusikkunoiden estotoiminnon. Toimi näin:

Tietokone

Huomaa: Jos alla olevat ohjeet eivät toimi, tietokoneellesi on ehkä asennettu ponnahdusikkunoita näyttävä haittaohjelma. Tietoja haittaohjelmien poistamisesta.

1. Klikkaa selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat-osiossa Älä salli sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita (suositus).

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt ponnahdusikkunoiden estotoiminnon asetuksen, et voi muuttaa sitä itse. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.

Mobiililaite
  1. Avaa Chrome-valikko.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Kosketa Sisältöasetukset.
  4. Estä kaikkien ponnahdusikkunoiden näyttäminen valitsemalla Estä ponnahdusikkunat.

Kaikkien ponnahdusikkunoiden salliminen

Jos poistat Chromen ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käytöstä, kaikki ponnahdusikkunat sallitaan. Toimi näin:

Tietokone
  1. Klikkaa selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat-osiossa Anna kaikkien sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita.

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt ponnahdusikkunoiden estotoiminnon asetuksen, et voi muuttaa sitä itse. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.

Mobiililaite
  1. Avaa Chrome-valikko.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Kosketa Sisältöasetukset.
  4. Salli kaikkien ponnahdusikkunoiden näyttäminen valitsemalla Estä ponnahdusikkunat.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden hallinnointi

Jos haluat sallia tietyn sivuston ponnahdusikkunat manuaalisesti, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa osoitepalkissa olevaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon kuvaketta blocked pop-up alert.
  2. Klikkaa sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka näyttämisen haluat sallia.
  3. Jos haluat nähdä sivuston ponnahdusikkunat aina, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto]. Sivusto lisätään poikkeusluetteloon, jonka sisältöä voit hallinnoida Sisältöasetukset-osiossa.

Jos haluat sallia kaikki tietyn sivuston ponnahdusikkunat pysyvästi, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat-osiossa Hallinnoi poikkeuksia. Lue lisätietoja poikkeuksien hallinnasta.