Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena automaattisesti ponnahdusikkunoiden näkymisen. Kun ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näytetään ponnahdusikkuna estetty ‑kuvake Ponnahdusikkuna estetty. Voit myös halutessasi sallia ponnahdusikkunat.

Jos näet ponnahdusikkunoita, vaikka olet estänyt niiden näkymisen, tietokoneellasi saattaa olla haittaohjelma. Lue lisää haittaohjelmien poistamisesta.

Ponnahdusikkunoiden salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse sivun alaosasta Lisäasetukset.
  5. Valitse Tietosuoja-osiosta Sisältöasetukset.
  6. Valitse Ponnahdusikkunat.
  7. Kytke Sallittu päälle tai pois päältä.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen

Kaikki ponnahdusikkunat eivät ole mainoksia tai roskasisältöä. Myös sääntöjä noudattavat verkkosivustot voivat näyttää sisältöä ponnahdusikkunoissa.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen
  1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Etsi sivu, jonka ponnahdusikkunat on estetty.
  3. Klikkaa osoiterivin kohtaa Ponnahdusikkuna estetty Ponnahdusikkuna estetty.
  4. Klikkaa sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka näyttämisen haluat sallia.
  5. Jos haluat aina nähdä sivuston ponnahdusikkunat, valitse Salli aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto] ja sitten Valmis.
Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen
  1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse sivun alaosasta Lisäasetukset.
  5. Valitse Tietosuoja-osiosta Sisältöasetukset.
  6. Valitse Ponnahdusikkunat.
  7. Jos näet sivuston Salli-kohdan luettelossa, valitse Lisää Lisää ja sitten Estä.

Jos sivusto ei ole luettelossa, valitse Estä-kohdasta Lisää. Kirjoita sivuston verkko-osoite. Anna osoite muodossa [*.]example.com, jos haluat estää kaikki sivuston ponnahdusikkunat.

Ponnahdusikkunoihin liittyvät ongelmat

Näetkö yhä ei-toivottuja ponnahdusikkunoita? Jos ponnahdusikkunat eivät poistuneet, kokeile Chrome Cleanup Toolin käyttöä (vain Windowsilla). Lue sitten lisää haittaohjelmien löytämisestä ja poistamisesta tietokoneelta.

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt ponnahdusikkunoiden estotoiminnon asetuksen, et voi muuttaa sitä itse. Lue lisää järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä

Tutustu verkkosivuston toiminnan hallintaan Chromen käytön yhteydessä.