Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena ponnahdusikkunoita ilmestymästä automaattisesti, mikä pitää näkymän selkeämpänä. Voit ottaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Kun ponnahdusikkunoiden estotoiminto on käytössä ja ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näytetään kuvake chrome pop-up blocked.

Ponnahdusikkunoiden käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

Tietokoneella
  1. Klikkaa Chromen oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat-kohdassa Älä salli sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita (suositus) tai Anna kaikkien sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita.
Mobiililaitteella
  1. Avaa Chrome-valikko Menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset.
  4. Valitse Ponnahdusikkunat ja ota ne käyttöön tai poista ne käytöstä.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen manuaalisesti:

1. Klikkaa osoitepalkissa olevaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon kuvaketta chrome pop-up blocked.
  2. Klikkaa sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka näyttämisen haluat sallia.
  3. Jos haluat nähdä sivuston ponnahdusikkunat aina, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto]. Sivusto lisätään poikkeusluetteloon, jonka sisältöä voit hallinnoida Sisältöasetukset-osiossa.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen aina:

1. Klikkaa Chromen oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat-osiossa Hallinnoi poikkeuksia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita