Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena automaattisesti ponnahdusikkunoiden näkymisen. Kun ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näytetään ponnahdusikkunoiden estotoiminnon kuvake chrome pop-up blocked. Voit myös halutessasi sallia ponnahdusikkunat.

Jos näet ponnahdusikkunoita, vaikka olet estänyt niiden näkymisen, tietokoneellasi saattaa olla haittaohjelma. Lue lisää haittaohjelmien poistamisesta.

Ponnahdusikkunoiden käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Tietokone
  1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää kuvaketta, joka on joko Valikko Chrome menu tai Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Näytä lisäasetukset.
  5. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  6. Valitse Ponnahdusikkunat-kohdassa Älä salli sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita (suositus) tai Anna kaikkien sivustojen näyttää ponnahdusikkunoita.
Android-laite
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome for iOS.
  2. Kosketa Chrome-valikkoa Lisää.
  3. Valitse Asetukset > Sivuston asetukset.
  4. Valitse Ponnahdusikkunat ja ota ne käyttöön tai poista ne käytöstä.
iPhone tai iPad
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome for iOS.
  2. Kosketa Chrome-valikkoa Lisää.
  3. Valitse Asetukset > Sivuston asetukset.
  4. Valitse Ponnahdusikkunat ja ota ne käyttöön tai poista ne käytöstä.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen
  1. Avaa Chrome.
  2. Etsi sivu, jonka ponnahdusikkunat on estetty.
  3. Klikkaa osoitepalkin päädyssä olevaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon kuvaketta chrome pop-up blocked.
  4. Klikkaa näytettävän ponnahdusikkunan linkkiä.
  5. Jos haluat nähdä sivuston ponnahdusikkunat aina, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto]
  6.

Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa noudattamalla alla olevia ohjeita ja poistamalla sitten Näytä aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto] -valintaruudun valinnan.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen
  1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää kuvaketta, joka on joko Valikko Chrome menu tai Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Näytä lisäasetukset.
  5. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset-painiketta.
  6. Valitse Ponnahdusikkunat-osiossa Hallinnoi poikkeuksia.

Ponnahdusikkunoihin liittyvät ongelmat

Eikö ei-toivottujen ponnahdusikkunoiden estäminen onnistu? Jos alla olevat ohjeet eivät toimi, tietokoneellesi on ehkä asennettu ponnahdusikkunoita näyttävä haittaohjelma. Löydä ja poista tietokoneellasi olevat haittaohjelmat.

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt ponnahdusikkunoiden estotoiminnon asetuksen, et voi muuttaa sitä itse. Lue lisää järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.

Lue lisää poikkeuksien hallinnoinnista Chromessa.